ICT

Enel introduce soluţia inteligentă pentru locuinţe "HOMIX" pe piaţa din România

G.U.
Companii / 12 aprilie

Enel introduce soluţia inteligentă pentru locuinţe "HOMIX" pe piaţa din România

Enel introduce Homix pe piaţa din România, o soluţie inteligentă pentru locuinţe care ajută familiile să economisească energie şi să îşi simplifice viaţa, respectând mediul înconjurător, conform unui comunicat de presă.

Homix este o soluţie inteligentă unitară pentru locuinţe care permite gestionarea cu uşurinţă, chiar şi de la distanţă, a încălzirii, securităţii, iluminatului şi a tuturor celorlalte dispozitive ale ecosistemului inteligent dintr-o casă. Homix porneşte de la caracteristicile unui termostat inteligent, Homix Home, centrul de comandă care conectează toate dispozitivele Homix pentru a face locuinţa mai confortabilă, mai eficientă şi mai sigură. Acesta se transformă într-un ecosistem complet pentru casă, o adevărată tehnologie inteligentă pentru locuinţe, capabilă să înveţe obiceiuri pentru a uşura viaţa de zi cu zi a familiilor.

"Enel aduce un sistem inteligent complet pentru locuinţe pe piaţa din România, care permite clienţilor să maximizeze confortul casei şi să economisească energie şi bani, ca parte a obiectivului nostru de a oferi produse şi servicii care pot îmbunătăţi viaţa utilizatorilor şi care contribuie la protejarea mediul înconjurător prin soluţii simple şi accesibile tuturor", a declarat Gabriel Garai, Manager Business-to-Consumer, Enel Energie Muntenia.

Utilizarea Homix este facilă în interiorul casei, folosind ecranul tactil instalat pe perete, dar şi în afara casei, datorită aplicaţiei dedicate, notează sursa citată.

Dispozitivele inteligente pentru locuinţe Homix lansate pe piaţa românească includ termostatul inteligent Homix Home, termostatul cu radiator Homix Danfoss Ally, multi-senzorul Homix, becul inteligent Homix (multicolor) E27 şi priza inteligentă Homix. Alte produse vor fi disponibile în curând, inclusiv senzorul de fereastră / uşă Homix, senzorul pentru aer condiţionat Homix şi camera video inteligentă Homix.

Potrivit comunicatului, produsele Homix sunt disponibile pentru comandă online sau în magazinele Enel din întreaga ţară. Preţul termostatului inteligent Homix Home se ridică la 720 de lei, fiind disponibil şi cu plata în rate. România este a treia ţară care în care se lansează Homix, după ce soluţia inteligentă a fost introdusă în Italia şi Spania la sfârşitul anului 2019.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Boromir

Curs valutar BNR

07 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9262
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0800
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4941
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6770
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.7720

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
Cotaţii fonduri mutuale
Energy CEO forum awards
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro