Enel România oferă acces antreprenorilor la spaţii de coworking prin platforma Pluria

A.B.
Companii / 08 martie

Enel România oferă acces antreprenorilor la spaţii de coworking prin platforma Pluria

Enel Energie şi Enel Energie Muntenia vin în sprijinul întreprinderilor mici, startup-urilor şi persoanelor fizice autorizate prin campania "Investim în micile afaceri şi antreprenorii locali", cu o ofertă dedicată de energie electrică, la care se adaugă acces gratuit în spaţii de lucru flexibile, din ţară şi din străinătate. Antreprenorii locali care aleg Enel Simplu Salut B2B beneficiază de un preţ fix la electricitate, valabil 12 luni de la încheierea contractului, şi primii 400 care acceptă această ofertă primesc un cod ce le oferă cinci accesări în reţeaua de spaţii de lucru a platformei Pluria, dedicată clienţilor B2B, transmite un comunicat de presă trimis redacţiei.

Astfel, partenerii Enel îşi vor putea rezerva un hot desk şi beneficia de facilităţile puse la dispoziţie de hub-uri prezente în principalele oraşe ale ţării - Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Sibiu, Târgu Mureş, Oradea, Piatra Neamţ, Constanţa -, precum şi în Madrid şi Barcelona. De asemenea, aceştia pot beneficia de acces la hotel lounge-uri, cafenele, precum şi la alte spaţii de lucru neconvenţionale, ce dispun de facilităţile necesare pentru ca aceştia să-şi poată desfăşura activitatea.

Michele Abbate, director general al Enel Energie şi Enel Energie Muntenia, a declarat: "Enel Energie şi Enel Energie Muntenia sprijină antreprenorii din România în această perioadă economică dificilă şi le oferă flexibilitatea şi predictibilitatea de care au nevoie pentru a-şi dezvolta afacerile. Cu Enel Simplu Salut B2B, partenerii noştri vor avea un pachet complex de servicii ce include un preţ fix la energia electrică timp de un an, posibilitatea gestionării online a tuturor serviciilor, de la primirea facturii prin email sau SMS, până la plata acesteia, precum şi acces la un întreg ecosistem de spaţii de lucru adecvate întâlnirilor cu clienţii sau activităţilor de zi cu zi. Campania reprezintă o premieră în piaţa de energie din România şi sperăm să-şi dovedească eficienţa prin generarea de valoare adăugată în economie".

Clienţii eligibili, respectiv cei care nu au încă un contract cu furnizorii Enel sau care deschid un nou loc de consum (POD), vor primi un e-mail sau un SMS cu un cod prin care pot rezerva un hot desk prin aplicaţia mobilă Pluria, valabil până la 31 martie 2022. Codul de acces permite cinci intrări în spaţiile de coworking din reţeaua Pluria şi este acordat primilor 400 de clienţi persoane juridice, întreprinderi mici şi antreprenori, indiferent de domeniul de activitate.

Campania "Investim în micile afaceri şi antreprenorii locali" ce vizează produsul Enel Simplu Salut B2B este valabilă până la finalul lunii aprilie 2021. Mai multe detalii despre ofertă pe www.enel.ro, în magazinele Enel sau la partenerii de vânzări autorizaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

15 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9245
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1111
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4560
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6701
Gram de aur (XAU)Gram de aur231.0234

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

FINANCIAL FORUM 2021
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro