Enel X a instalat cel mai mare sistem de stocare a energiei din New York

L.I.
Companii / 09 decembrie 2019

Enel X a instalat cel mai mare sistem de stocare a energiei din New York

Enel X a anunţat luni lansarea celui mai mare sistem de stocare a energiei din New York, iar bateria amplasată în Brooklyn va sprijini reţeaua locală cu rezerva sa de energie în perioadele de consum maxim, relatează News.ro.

Sistemul de baterii înainte de contor de 4,8 MW/ 16,4 MWh este situat în complexul Gateway Center dezvoltat în cartierul Brooklyn şi va sprijini reţeaua locală a companiei de furnizare de energie Con Edison din New York, contribuind la menţinerea eficienţei serviciului.

Francesco Venturini, şeful Enel X a declarat: "New York este o piaţă complexă, dens populată, în creştere continuă, care necesită tehnologii inovatoare pentru a rezolva provocările energetice în permanentă evoluţie. Sistemele de stocare, ca acesta, sunt printre instrumentele critice care pot ajuta la asumarea acestor provocări, prin creşterea flexibilităţii şi stabilităţii sistemelor energetice. Enel X lucrează împreună cu clienţii şi partenerii săi pentru a oferi soluţii adaptate la nevoile lor specifice, cu scopul de a genera valoare pentru clienţi, de care să beneficieze şi reţeaua", potrivit sursei.

Printr-un contract de închiriere cu Related, Enel X şi Related Companies au instalat şi conectat sistemul de stocare la reţeaua electrică a Con Edison. Proiectarea sistemului permite o relaţie directă între resursa de energie stocată în baterii a Enel X şi Con Edison, simplificând în acelaşi timp tranzacţia de închiriere din perspectiva imobiliară, prin eliminarea complexităţilor managementului energiei şi a participării chiriaşului în structură. Această nouă structură imobiliară de leasing a spaţiului, care este uşor de replicat, ar putea fi exploatată pentru a ajuta la realizarea multor obiective în domeniul energiei şi al sustenabilităţii ale statului şi ale oraşului New York, acolo unde companiile de real-estate comercial reprezintă parteneri necesari.

Până în prezent, proiectul Gateway Center a livrat peste 100 MWh de energie către la reţeaua locală, oferind suport în perioadele cu vârf de consum. De asemenea, sistemul ajută la reducerea emisiilor, prin limitarea necesităţii de a produce mai multă energie electrică care generează dioxid de carbon în perioadele cu cerere ridicată.

Proiectele Enel X existente în New York includ micro-reţeaua de energie electrică solară împreună cu stocare la Marcus Garvey Apartments din Brooklyn, precum şi sistemele de stocare şi programele de echilibrare a reţelelor prin managementul consumului pentru o serie de proprietăţi deţinute de grupul imobiliar Glenwood Management. La fel ca toate implementările de stocare ale Enel X, proiectul de la Gateway Center va folosi software-ul de optimizare Distributed Energy Resources de la Enel X şi capacităţile sale unice pentru a maximiza potenţialul de câştig prin intermediul mai multor opţiuni.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
ELECTRICA FURNIZARE S.A.
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
E.ON

Curs valutar BNR

26 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0195
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5190
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4869
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.1954

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro