Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Enel X devine furnizor în primul campionat mondial al autoturismelor electrice multi-brand

F.F.
Companii /

Enel X devine furnizor în primul campionat mondial al autoturismelor electrice multi-brand

Enel X, divizia de servicii energetice avansate a Grupului Enel, devine furnizorul oficial de soluţii de încărcare inteligentă a noului campionat ETCR, primul campionat auto dedicat maşinilor electrice multi-brand, lansat de compania de consultanţă sportivă WS, şi va pune la dispoziţie două tipuri de staţii dedicate de încărcare rapidă, care pot alimenta maşinile electrice în mai puţin de o oră.

Începând din martie 2020, Enel X va pune la dispoziţie staţii de încărcare, ce urmează să fie instalate de-a lungul circuitelor de curse ale campionatului ETCR.

Enel X va furniza două tipuri de staţii de încărcare rapidă DC, dezvoltate special pentru campionatul ETCR: un încărcător cu conector unic de 60 kW şi un încărcător dublu cu două ieşiri de 60 kW, capabil să livreze 120 kW atunci când este conectată o singură ieşire. Încărcătoarele, încastrate în cutii cu roţi personalizate, vor fi complet mobile şi vor putea încărca vehiculele ETCR în mai puţin de o oră.

Această iniţiativă se adaugă parteneriatelor pe care Enel X le are deja în vigoare cu FIA Formula E, competiţie de monoposturi integral electrice, şi cu MotoE, competiţie de motociclete 100% electrice. Colaborarea cu ETCR consolidează rolul de lider al Enel X în industria sporturilor cu motor electric, contribuind la extinderea şi diversificarea gamei de soluţii de încărcare mobilă de mare putere pe care Enel X o dezvoltă pentru competiţiile dedicate vehiculelor electrice.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS