Crypto

Enel X extinde cu un an oportunitatea de a asigura veniturile pe termen lung clienţilor polonezi

Comunicate de presă / 03 februarie

Enel X extinde cu un an oportunitatea de a asigura veniturile pe termen lung clienţilor polonezi

Enel X a obţinut o capacitate de 595 MW pentru echilibrarea reţelei prin managementul consumului de energie (demand response - DR), ce urmează să fie livrată pe piaţa de capacitate din Polonia în 2025, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Francesco Venturini, CEO al Enel X, a declarat: "Suntem încântaţi să extindem, pentru încă un an, atât poziţia noastră de lider de piaţă, cât şi oportunitatea de a obţine venituri pentru clienţii noştri existenţi şi noi, cu această capacitate acordată recent. Peste 140 de companii comerciale şi industriale poloneze dintr-o varietate de sectoare au încredere în Enel X pentru a le ajuta să acceseze şi să maximizeze această oportunitate de piaţă şi aşteptăm cu nerăbdare să adăugăm alte astfel de companii în portofoliul nostru. De asemenea, ne bucurăm să oferim suport critic pentru sistemul de reţea polonez, pe măsură ce acesta face tranziţia spre viitor."

Enel X furnizează servicii DR pe piaţa poloneză din 2017. De atunci, ponderea DR ca resursă de sistem a crescut până la aproape 4% din capacitatea totală a ţării. Enel X a reaprobat recent DR drept resursă de încredere pentru sistemul de reţea polonez, trecând primul test de performanţă pe piaţa de capacitate, cu un portofoliu de peste 140 de clienţi, ca parte a pregătirii pentru lansarea din 2021.

DR este o opţiune sustenabilă şi rentabilă pentru satisfacerea cererii în creştere de energie electrică prin utilizarea mai eficientă a infrastructurii energetice existente. Soluţiile DR valorifică consumul flexibil de energie al companiilor comerciale şi industriale pentru a contribui la consolidarea securităţii în alimentare la nivel naţional. Aceste programe plătesc participanţilor o remuneraţie pentru disponibilitatea lor de a răspunde la o situaţie de urgenţă a sistemului. DR ajută, de asemenea, la facilitarea integrării producţiei energiei regenerabile în reţelele de electricitate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Crypto

Supliment dedicat pieţei monedelor digitale
Dezbaterea online “Exporturile, în primul rând!”
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

02 Mar. 2021
Euro (EUR)Euro4.8747
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0535
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4161
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6329
Gram de aur (XAU)Gram de aur225.4539

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
www.hipo.ro
HackITall2
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro