Abonament gratuit
Videoconferinţa “Energia în priză”Videoconferinţa “Energia în priză”

Enel X se extinde în Japonia la nivel naţional

S.B.
Companii /

Enel X se extinde în Japonia la nivel naţional

Enel X Japonia, cel mai mare agregator independent de servicii de echilibrare a reţelei prin managementul consumului de energie al ţării, îşi extinde acoperirea geografică în acest an, unde oferă peste 200 MW de servicii de echilibrare a reţelei prin managementul consumului de energie, informează news.ro.

Potrivit sursei citate, programele de echilibrare a reţelei prin managementul consumului încurajează utilizatorii să-şi ajusteze consumul de energie pentru a ajuta la stabilizarea reţelei atunci când sunt solicitaţi de sistem.

"Cel mai mare agregator independent de servicii de echilibrare a reţelei prin managementul consumului de energie din Japonia îşi extinde operaţiunile pentru a oferi peste 200 MW de astfel de servicii în întreaga ţară, reprezentând aproximativ 16% din piaţă internă niponă", a informat joi Enel X.

Businessurile comerciale şi industriale pot participa la echilibrarea reţelei prin managementul consumului de energie pentru a-şi gestiona mai bine utilizarea energiei şi pentru a sprijini reţeaua electrică a Japoniei.

Compania va furniza servicii de echilibrare a reţelei şi centrale electrice virtuale în regiuni noi din ţară, acumulând şi mai mult necesar de energie pentru a furniza servicii critice către reţeaua de electricitate a ţării, potrivit news.ro.

"Suntem mândri că oferim servicii de echilibrare a reţelei prin managementul consumului către reţeaua electrică naţională a Japoniei. Portofoliul nostru pentru 2020 a depăşit 200 MW, iar acum deţinem aproximativ 16% din piaţa de echilibrare a reţelei prin managementul consumului de energie a ţării. Lucrăm cu întreprinderi comerciale şi industriale din Japonia pentru a le ajuta să-şi gestiona mai bine utilizarea energiei şi pentru a sprijini reţeaua. Companiile sunt plătite pentru a pune la dispoziţie resurse critice la nivel de cerere în reţea, ceea ce avantajează comunitatea în ansamblul său", spune Ushio Okuyama, şeful Enel X Japonia.

Programul japonez de echilibrare a reţelei prin managementul consumului de energie susţine reţeaua de electricitate atunci când raportul dintre ofertă şi cerere este foarte strâns, contribuind la evitarea întreruperilor de energie. Afacerile locale de echilibrare a reţelei prin managementul consumului de energie ale Enel X au crescut pornind din regiunea Kyushu, în 2017, în zonele Tohoku, Tokyo şi Kansai în 2019. Anul acesta compania va deservi întreaga naţiune a Japoniei.

"Programul de echilibrare a reţelei prin managementul consumului de energie al Enel X Japonia este deschis utilizatorilor mari de energie din toate regiunile. Industriile bine adaptate la echilibrarea reţelei prin managementul consumului de energie includ producţia de oţel, produsele chimice şi metalice, industria de celuloză şi hârtie, gazele industriale, centrele de date şi companiile de tehnologie, precum şi managementul proprietăţilor", arată compania.

Potrivit sursei citate, prin această extindere, compania a deschis recent un nou birou în Osaka, pe lângă sediul central din Tokyo.

Enel X Japonia este o filială a Enel X, divizia globală de servicii energetice avansate a Grupului Enel care deţine poziţia de lider în programele de echilibrare a reţelei prin managementul consumului de energie la nivel global, cu o capacitate totală de peste 6,3 GW gestionată şi repartizată în cele două Americi, Europa, Asia şi Oceania, potrivit news.ro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

25 Sep. 2020
Euro (EUR)Euro4.8750
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1874
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5137
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3319
Gram de aur (XAU)Gram de aur251.0994

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
CEZ România
CONPET
Smart City România
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Balinesse Spa
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie