Enel X şi Gogoro anunţă o nouă colaborare pentru a sprijini reţeaua electrică din Taiwan

G.B
Companii / 26 octombrie

Enel X şi Gogoro anunţă o nouă colaborare pentru a sprijini reţeaua electrică din Taiwan

Enel X, principalul furnizor mondial de centrale electrice virtuale (VPP) şi furnizor de servicii demand response, şi Gogoro, lider tehnologic mondial în ecosisteme de înlocuire a bateriilor care facilitează mobilitatea urbană sustenabilă, au anunţat astăzi că vor sprijini integrarea energiei regenerabile în reţelele electrice care utilizează platforma VPP a Enel X şi platforma de înlocuire a bateriilor a reţelei Gogoro, începând din Taiwan. Proiectul este conceput pentru a sprijini reţeaua electrică locală gestionată de Taiwan Power Company (TPC), compania publică de energie electrică din Taiwan. Anunţul a fost făcut în timpul unei conferinţe de presă găzduite de TPC în Taipei, Taiwan, conform unui comunicat remis redacţiei.

"În calitate de lider mondial în transportul urban sustenabil şi încărcare a bateriilor, Gogoro se angajează să colaboreze cu utilităţi publice precum TPC din Taiwan şi lideri din industrie precum Enel X, pentru a capitaliza tehnologiile inovatoare şi pentru a sprijini tranziţia la energie regenerabilă, mai întâi în Taiwan şi apoi pe alte pieţe...Alăturându-ne platformei digitalizate VPP a Enel X, combinăm ecosistemele noastre de tehnologii inovatoare pentru a sprijini utilităţile publice care integrează noi surse de energie regenerabilă", a declarat Horace Luke, fondator şi CEO, Gogoro

Potrivit sursei citate, Enel X ajută companiile să creeze valoare, sprijinind în acelaşi timp tranziţia la energie regenerabilă. Face acest lucru prin agregarea resurselor de energie distribuită pentru a crea o "centrală electrică virtuală" ce oferă capacitate dispecerabilă pentru a susţine reţeaua electrică. Datorită disponibilităţii programelor de mobilitate sustenabilă şi demand response, există posibilitatea de a integra energie regenerabilă în reţelele electrice. Aceste noi resurse vor fi din ce în ce mai importante pe măsură ce Taiwanul depune eforturi pentru a atinge obiectivele de energie cu zero emisii, care presupun integrarea unor cantităţi mari de energie regenerabilă variabilă în sistemul electric din Taiwan.

"Suntem fericiţi să adăugăm Gogoro în reţeaua noastră VPP, sprijinind decarbonizarea şi electrificarea sectorului energetic din Taiwan. Prin colaborarea noastră, Gogoro va fi primul furnizor de mobilitate electrică din Taiwan care ia parte la o centrală VPP şi va participa alături de alte afaceri progresiste din Taiwan care recunosc oportunitatea de a obţine un nou flux semnificativ de venituri, în timp ce îşi promovează obiectivele de sustenabilitate...Vedem un potenţial mare în conectarea reţelei unice distribuite de staţii pentru înlocuirea bateriei Gogoro cu platforma noastră VPP, atât aici, în Taiwan, cât şi în străinătate. Procedând astfel, putem crea împreună noi resurse care să susţină tranziţia la energie regenerabilă, accelerând în acelaşi timp electrificarea transportului", a spus Jeff Renaud, directorul Enel X Asia şi Oceania.

La cererea TPC TPC, VPP-ul Enel X reduce automat consumul de energie în reţele - inclusiv GoStations ale Gogoro - pentru a proteja reţeaua şi pentru a menţine furnizarea de energie electrică stabilă.

Reţeaua Gogoro este o platformă pentru înlocuirea bateriei şi servicii de mobilitate inteligentă, oferind o alternativă la combustibil. Gogoro creează o nouă generaţie de battery swaping, care este inteligentă, scalabilă şi se optimizează continuu pentru a fi dinamică şi versatilă pentru oameni, comunităţi şi afaceri. În prezent, în Taiwan, Gogoro are peste 2.100 de staţii de battery swapping, denumite GoStation, de circa 1,3 GWh. Programul Powered by Gogoro oferă partenerilor producători de vehicule acces la inovaţiile Gogoro, inclusiv sistemele sale de propulsie şi controlerele inteligente, componentele şi sistemele inteligente, astfel încât să poată dezvolta şi lansa vehicule electrice unice ce se integrează în conceptul "battery swapping" al Gogoro, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
GRAMPET GROUP
ALPHA BANK
ifep.ro
UNNPR
Hidroelectrica

Curs valutar BNR

07 Dec. 2021
Euro (EUR)Euro4.9485
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3946
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7550
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8231
Gram de aur (XAU)Gram de aur251.5919

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
croco.ro
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro