Energia nucleară poate contracara încălzirea globală

A.I.G.
Miscellanea /

Energia nucleară poate contracara încălzirea globală

Tehnologia nucleară poate juca un rol în eforturile globale destinate limitării încălzirii globale, a declarat, luni, noul director general al Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (IAEA), argentinianul Rafael Mariano Grossi, transmite DPA.

Rafael Grossi a declarat luni: "Energia nucleară nu este o parte a problemei. Poate fi, pentru cei care doresc acest lucru, parte a soluţiei", precizând că va participa la summitul mediu climă de la Madrid pentru a-şi promova mesajul. "Contrar a ceea ce au estimat mulţi, energia nucleară este în creştere", a mai spus ' Grossi, menţionând cele peste 30 de centrale nucleare care au fost începute la nivel mondial în ultimii ani.

Grossi a recunoscut că mulţi oameni din lume sunt îngrijoraţi cu privire la siguranţa şi securitatea instalaţiilor nucleare. Argentinianul a promis că IARA va continua să lucreze la elaborarea standardelor globale de siguranţă "pentru a fi siguri că tot ceea ce facem este în beneficiul societăţilor noastre", informează AGerpres.

Delegaţii celor 171 de state membre ale IAEA au aprobat prin consens numirea diplomatului sud-american ca nou responsabil şef al AIEA cu un mandat de patru ani, care va începe oficial de marţi.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Este incredibil cum combaterea incalzirii globale se opune incrincenat INTELIGENTEI NATURALE a Sistemului Solar de Ordin Paradisiac. Afirm in cunostinta de cauza in lumina miscarii de revolutie a celor 3 sfere concentrice ceresti, fiind unitatea ecuatorului ceresc si egal cu ecuatorul ceresc al tropicului racului si al tropicului capricornului, a egalitatii rotitoare a anotimpurilor in emisfera de nord si in emisfera de sud, fara a se mai pune in cauza ,,anomaliile zodiacale", simultan cu miscarea vesnica a zilei lumina [Soarelui] de-a lungul ecuatorului ceresc trinitar.

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS