Enterprise Investors a obţinut încasări totale brute din exiturile finalizate în ultimul an în valoare de 210 milioane euro

Companii / 12 ianuarie

Enterprise Investors a obţinut încasări totale brute, inclusiv dividende, rezultate din exiturile finalizate în ultimul an de fondurile administrate în valoare de 210 milioane euro, conform unui comunicat trimis redacţiei.

"Anul trecut a fost, fără îndoială, un moment de cotitură în viața noastră. Lumea s-a confruntat cu o provocare care va schimba modul în care privim afacerile. În ciuda dificultăților, pentru echipa Enterprise Investors și fondurile pe care le administrăm, a fost un an plin de evenimente interesante. Unele dintre acestea au luat forma unor exituri iar restul se vor transforma, sperăm, într-un succes măsurabil în viitor. În 2020 am crescut în mod semnificativ detinerile în două din companiile din portofoliul nostru și am anunțat două noi investiții în sectoare promițătoare. De asemenea, am vândut cu succes trei companii din portofoliu", arată sursa citată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

25 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8744
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0105
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5228
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4892
Gram de aur (XAU)Gram de aur240.0052

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro