ICT

ENTR, o nouă platformă video pentru tineri va fi lansată în mai multe limbi

A.P.
Internaţional / 30 martie

ENTR, o nouă platformă video pentru tineri va fi lansată în mai multe limbi

ENTR, o nouă platformă media online şi 100% video dedicată tinerilor europeni cu vârste între 18 şi 34 de ani va fi lansată în curând, în mai multe limbi, de grupul France Medias Monde (RFI, France 24 şi radio arab MCD) şi de Deutsche Welle, potrivit AFP, citat de news.ro.

Cele două grupuri audiovizuale publice, care dezvoltă de mai mulţi ani iniţiative comune, au anunţat luni acest proiect de oferte digitale, plurilingv şi paneuropean, care va începe să difuzeze până în vară conţinuturi pe YouTube, Twitter şi Instagram în franceză, germană, engleză, poloneză, portugheză şi română.

Cu un buget de 3,2 milioane de euro pentru 2020 şi coordonată de o echipă franco-germană de 12 jurnalişti, platforma se va baza pe zece companii mass-media care activează în şase ţări.

ENTR va propune videoclipuri "pe toate tematicile care stârnesc intere şi la care reacţionează tinerii pe internet şi pe reţelele de socializare, adresându-li-se în luimba maternă şi prin intermediul unor noi formate digitale şi modele narative ale informaţiei", au explicat creatorii platformei într-un comunicat.

O linie editorială care aminteşte de alte medii digitale 100% care sunt dedicate tinerilor pe reţele precum Brut, Monkey sau Slash.

În afară de dimensiunea multilingvă, una dintre particularităţile acestui proiect al Uniunii Europene este că vizează să încurajeze angajamentul şi dialogul tinerilor în Europa şi să le arate dimensiunea europeană a temelor de care sunt ataşaţi.

"Climă, locuri de muncă, solidaritate, cultură, tehnologii... reportajele produse de ENTR, adaptate sau reinventate în diverse limbi, au vocaţia de a-i face să reacţioneze pe tinerii din întreaga Europă, spărgând barierele lingvistice, şi să îi facă să interacţioneze pe seama marilor subiecte pe care le împărtăşeşte generaţia lor, cu toate diferenţele lor, contribuind la "conştiinţa lor europeană", au subliniat grupurile France Medias Monde şi Deutsche Welle.

Acest proiect se va deschide şi către alte limbi, cu sprijinul altor noi parteneri, adaugă cele două grupuri.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. spalare pe creieri de mici, construirea omului nou comunist

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Boromir

Curs valutar BNR

07 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9262
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0800
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4941
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6770
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.7720

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
Cotaţii fonduri mutuale
Energy CEO forum awards
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro