Abonament gratuit
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”
PREŢUL SĂNĂTĂŢII

E.ON a finalizat proiecte de iluminat inteligent de peste 1 milion de euro

G.U.
Companii /

E.ON a finalizat proiecte de iluminat inteligent de peste 1 milion de euro

Compania E.ON Energie România a finalizat, până în prezent, 18 proiecte de iluminat inteligent cu tehnologie LED, în valoare totală de peste 1 milion de euro pentru companii din sectoare variate ale economiei, în special pentru cele care deţin spaţii cu destinaţie industrială, logistică, depozitare sau birouri, conform unui comunicat de presă.

Proiectele reprezintă soluţii personalizate, la cheie, şi au presupus instalarea în total a circa 11.000 de corpuri de iluminat bazate pe tehnologie LED, dar şi lucrări com-plexe de automatizare, care permit controlul şi monitorizarea sistemului de iluminat şi care aduc un plus de eficienţă energetică. E.ON a asigurat pentru partenerii săi au-ditul instalaţiei de iluminat, proiectarea soluţiei tehnice, achiziţionarea şi montarea echipamentelor, precum şi sprijin pentru finanţarea întregului proiect.

Cătălin Iordache, Director General E.ON Energie România, a declarat: "Soluţiile de iluminat inteligent sunt o necesitate pentru companii în contextul actual, în care trebu-ie să reducem risipa de energie. Beneficiile implementării acestei soluţii de creştere a eficienţei energetice sunt semnificative. De exemplu, reducerea costurilor cu iluminatul poate depăşi 60%, ceea ce înseamnă economii de mii sau chiar zeci de mii de euro anual şi contribuie, în acelaşi timp, la îmbunătăţirea productivităţii şi la atingerea obi-ectivele de sustenabilitate".

Potrivit comunicatului, un exemplu este parteneriatul dintre E.ON şi producătorul de carne de pasăre Avi-Top din Războieni, judeţul Iaşi, parte a grupului Kosarom, pentru reabilitarea sistemului de iluminat la Ferma Miroslava. Număr corpurilor instalate a fost de 2.292 în 27 de hale. Pentru Sermis Electronic, furnizor de servicii şi soluţii software pentru sisteme IT & C în România, E.ON a înlocuit 927 de corpuri de ilumi-nat în spaţiile de producţie aparţinând companiei.

Proiectul implementat la fabrica AGIL, situată în Timişoara, firmă cunoscută pentru activitatea sa în domeniul producţiei de mezeluri, a însemnat montarea a 615 corpuri de iluminat în spaţiile de producţie, precum şi în cele de birouri şi a condus la o cali-tate îmbunătăţită a iluminatului interior şi confort crescut pentru angajaţii firmei.

Totodată, pentru Rud Florian Rieger din Sibiu, membră a Grupul internaţional RUD, furnizor soluţii inovative cu sisteme de lanţ şi componente pentru diferite domenii de aplicaţii, au fost înlocuite 1074 de corpuri de iluminat în hale de producţie.

În fiecare din aceste cazuri economia cu iluminatul a fost de între 50% şi 60% din consumul sistemelor înlocuite, încă din prima zi după implementare.

Un avantaj important al soluţiei E.ON este performanţa energetică ridicată pe care o aduce şi care se datorează personalizării soluţiei tehnice şi fiabilităţii echipamentelor alese. Printre beneficiile corpurilor de iluminat cu tehnologie LED se numără şi fiabi-litatea acestora, îmbunătăţirea calităţii luminii în spaţiul de lucru şi confortul sporit, precum şi impactul redus asupra mediului.

Expertiza E.ON în soluţii de iluminat eficient nu se limitează la cele destinate compa-niilor, soluţiile pentru iluminatul stradal pe tehnologie LED fiind în portofoliul com-paniei din anul 2017. Pe acest segment, compania a încheiat parteneriate pentru modernizarea sistemelor de iluminat în 27 de localităţi, din diferite zone ale ţării.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

PREŢUL SĂNĂTĂŢII

Videoconferinţa FONDURI EUROPENE
DTLAWYERS
BTPay
ADAMA

Curs valutar BNR

30 Oct. 2020
Euro (EUR)Euro4.8743
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1768
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5595
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4111
Gram de aur (XAU)Gram de aur251.6793

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

syngenta
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
14 Noiembrie - Noaptea Muzeelor
Legal Accelerators
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie