E.ON înfiinţează o nouă filială, E.ON One

F.D.
Companii / 3 noiembrie 2022

E.ON înfiinţează o nouă filială, E.ON One

E.ON înfiinţează o nouă filială, E.ON One, prin care compania va reuni toate soluţiile digitale pentru utilităţi, pentru a permite sectorului energetic să dezvolte reţele inteligente, iar consumul de energie să devină mai sustenabil, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

"Tranziţia energetică este mai urgentă ca oricând, iar soluţiile digitale reprezintă unul dintre răspunsurile principale la complexitatea în continuă creştere a sistemului energetic. Milioane de gospodării, aparatura acestora şi afacerile au nevoie să fie conectate la reţeaua electrică în cadrul unui sistem energetic tot mai descentralizat. E.ON One vine în sprijinul clienţilor în acest parcurs, aceştia putând alege dintr-un portofoliu de soluţii digitale dezvoltate şi implementate cu succes de E.ON, care au fost deja aplicate pe scară largă în Germania şi Europa", spune Victoria Ossadnik, membră a Consiliului Director al E.ON, responsabilă cu digitalizarea.

Sectorul energetic al Europei trebuie să se schimbe într-un ritm nemaivăzut până acum. E.ON One îi ajută pe operatorii de reţele de distribuţie în această transformare prin oferirea unei reflectări digitale a reţelei prin intermediul tehnologiei, aşa după cum ajută şi Stadtwerke furnizorii de energie regenerabilă şi operatorii de e-mobilitate cu conectarea, coordonarea şi optimizarea surselor energetice descentralizate ale acestora. De aceea, E.ON One include şi două companii în extindere, gridX şi envelio, în fiecare din acestea E.ON deţinând pachetul majoritar de acţiuni.

E.ON One se concentrează pe trei domenii care sunt fundamentale pentru o tranziţie energetică de succes. În primul rând, pe fondul numeroaselor solicitări de conectare la reţea, fluxurile de energie trebuie menţinute în echilibru, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Securitatea cibernetică”
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
cautavocat.ro
danescu.ro
arsc.ro
Gala Regista 2023

Curs valutar BNR

07 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9022
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5747
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9405
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4884
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.3601

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro