Abonament gratuit

E.ON - lider mondial pentru angajamentul de diminuare a efectelor schimbărilor climatice

C.B.
Companii /

E.ON - lider mondial pentru angajamentul de diminuare a efectelor schimbărilor climatice

În calitate de furnizor de energie, E.ON a fost desemnat ca fiind lider pentru angajamentul său în ceea ce priveşte diminuarea efectelor schimbărilor climatice şi astfel a intrat în Consiliul de Angajare al Furnizorilor, fiind premiat de către CDP, o organizaţie non-profit cu impact asupra mediului, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Johannes Teyssen, Directorul General al E.ON SE şi Directorul de Sustenabilitate al grupului a declarat: "Fiind prima companie energetică din Germania dedicată în întregime noii lumi energetice, suntem conştienţi de rolul nostru important în protecţia mediului şi acţionăm ca atare. Acest lucru implică necesitatea de a stabili în special responsabilitatea noastră ca furnizor de energie pentru cei 50 de milioane de clienţi. Încă din 2017 ne-am stabilit obiective ambiţioase pentru protecţia mediului. Vom reduce emisiile de CO2 ale propriilor noastre operaţiuni cu 30%, iar cele legate de energia şi gazele pe care le furnizăm clienţilor noştri cu 50%, comparativ cu 2016. Mai mult, oferim clienţilor noştri cele mai avansate soluţii pentru a reduce amprenta lor de carbon. Acesta este modul nostru de a pune în practică parteneriate responsabile în domeniul protecţiei mediului."

Dexter Galvin, Director Corporaţii şi Aprovizionare la CDP, a declarat la rândul său: "Felicitări tuturor companiilor din cadrul Consiliului de Angajare al Furnizorilor pentru acest an. Ele conduc în topul angajării furnizorilor pentru gestionarea riscului climatic şi reducerea emisiilor. Având în vedere că emisiile lanţului de aprovizionare sunt în medie de 5,5 ori mai mari decât emisiile operaţionale ale unei companii, acest lucru este crucial. Dacă vom atinge obiectivele Acordului de la Paris şi decarbonizarea economiei, atunci va fi vital ca şi celelalte companii să înveţe de la aceşti lideri şi să transmită angajamentul la rândul lor furnizorilor lor."

CDP este o organizaţie mondială non-profit care determină companiile şi guvernele să-şi reducă emisiile de gaze cu efect de seră, să protejeze resursele de apă şi să protejeze pădurile. Recunoscut de către investitori ca fiind lider în ceea ce priveşte cercetările în domeniul mediului şi lucrând cu investitori instituţionali cu active de 96 trilioane de dolari, CDP influenţează investitorii şi furnizorii de energie pentru a încuraja companiile să comunice şi să gestioneze impactul lor asupra mediului

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie