Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

E.ON România donează încă 500.000 de lei spitalelor

C.B.
Companii /

E.ON România donează încă 500.000 de lei spitalelor

Companiile E.ON România din domeniile distribuţiei şi furnizării de energie electrică şi gaze naturale vor contribui cu încă 500.000 de lei la eforturile de combatere a pandemiei COVID-19, conform unui comunicat remis marţi de E.ON România.

Banii urmează să fie direcţionaţi către o serie de spitale, în vederea achiziţionării de aparatură necesară pentru tratarea celor infectaţi şi pentru dotarea cu echipamente de protecţie a personalului medical, potrivit E.ON România.

Alocarea acestor fonduri vine în continuarea unui program prin care companiile E.ON din România şi-au propus să susţină eforturile extraordinare depuse în această perioadă de personalul medical aflat în linia întâi pe frontul de luptă împotriva noului coronavirus şi astfel să contribuie la asigurarea unor condiţii adecvate de intervenţie rapidă şi tratament a cât mai multor cazuri de infectare, menţionează compania.

E.ON România a alocat, anterior, sprijin financiar Spitalului Clinic Judeţean Mureş, pentru achiziţia unui echipament complet de testare, specific pentru COVID - 19. Aparatul va suplimenta echipamentele medicale existente în acest moment, astfel reducându-se timpul de diagnostic. Acesta poate prelucra 50 de probe simultan, timpul total de prelucrare fiind de 7 - 8 ore.

Directorul general al E. ON România, Manfred Paasch, a mulţumit cadrelor medicale care lucrează în spitale împotriva coronavirusului.

"Aş vrea să mulţumesc medicilor, asistentelor şi întregului personal medical care depune eforturi deosebite, în condiţii dificile, riscându-şi propria sănătate. Transmit gândurile noastre pline de speranţă şi urări de însănătoşire grabnică pacienţilor afectaţi de coronavirus şi care trebuie să beneficieze de cele mai bune condiţii de tratament", a declarat directorul general al E.ON România.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS