E.ON va construi centrale fotovoltaice pentru 145 de parteneri

S.B.
Companii / 02 aprilie

E.ON va construi centrale fotovoltaice pentru 145 de parteneri

E.ON Energie România a încheiat în ultimele luni 145 de parteneriate cu companii şi instituţii din 24 de judeţe şi municipiul Bucureşti, în cadrul cărora compania va construi şi preda la cheie tot atâtea centrale fotovoltaice, valoarea totală a contractelor însumând circa 13 milioane de euro, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Centralele solare on-grid, cu putere între 33 şi 100 KW, vor asigura partenerilor energie regenerabilă pentru consumul propriu iar certificarea calităţii de prosumator le va permite să valorifice energia produsă în surplus, care va fi preluată de către furnizorii lor, la un preţ reglementat de autoritatea din domeniu.

"Sprijinim companiile, instituţiile şi clienţii rezidenţiali din România să devină prosumatori. Suntem aici pentru a le oferi soluţii energetice adaptate nevoilor lor. Fiecare parteneriat încheiat pentru producerea de energie solară înseamnă încă un pas pentru un mediu înconjurător mai curat, economii importante prin asigurarea unor surse proprii de energie verde dar şi o sursă de venit", a declarat Cătălin Iordache, Director General al E.ON Energie România.

În cadrul proiectelor vor fi montate circa 38.000 de panouri fotovoltaice, puterea nominală totală a centralelor fotovoltaice va fi de circa 14.400 kWp iar producţia acestora de peste 18.000 MWh pe an. Pentru comparaţie centralele solare ar putea asigura energia electrică regenerabilă pentru 12.500 de locuinţe. Proiectele vor fi finalizate până la sfârşitul acestui an.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Proect bun si un pas inainte spre un mediu mai curat. 

    Ma intereseaza daca acum se mai primec cereri pentru incheierea de contraacte in vederea montarii de panouri fotovoltaice pentru persoane fizice.

    Cu stima ! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa “Codul Insolvenţei”
Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

09 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9212
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1382
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4671
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6712
Gram de aur (XAU)Gram de aur232.3306

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Garanti BBVA
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro