EquiLiant Capital investeşte în reţeaua de clinici stomatologice Victoria

A.B.
Comunicate de presă / 25 februarie

EquiLiant Capital investeşte în reţeaua de clinici stomatologice Victoria

Equiliant Capital, fond de investitii dedicat intreprinderilor mici si mijlocii din Romania, anunta decizia de a investi in Clinica Victoria, o retea de clinici stomatologice cu prezenta in Pitesti, Ramnicu Valcea si Slatina.

Obiectivul invesititiei este crearea unei retele cu acoperire nationala, folosind platforma dezvoltata de Daniel si Cristian Dragomir, fondatorii Clinicii Victoria. Extinderea va avea loc atat organic cat si prin achizitia altor clinici care vor putea sa se integreze in modelul operational al Clinicilor Victoria.

Clinica Victoria isi propune sa ofere un serviciu stomatologic integrat si de inalta calitate, la un pret accesibil, folosind cele mai noi tehnologii. Clinica Victoria reuneste, sub acelasi acoperis, servicii de stomatologie si imagistica.

In urma majorarii de capital efectuate, Equiliant va detine un pachet minoritar in Clinica Victoria. "Suntem bucurosi ca am reusit sa convingem un investitor de talia Equiliant sa ne vina alaturi pentru a dezvolta la nivel national conceptul clinicilor Victoria asa cum noi l-am gandit, in beneficiul pacientilor nostri actuali si viitori. Noi credem ca tehnologia trebuie sa faca serviciile stomatologice mai accesibile, dar acest obiectiv nu poate fi atins decat pe baza unui model operational foarte eficient si bine controlat. De aceea ne place sa credem ca putem contribui la democratizarea accesului la servicii stomatologice de inalta calitate." a declarat Daniel Dragomir, director general si fondator al Clinicilor Victoria.

"Am fost impresionati de modelul operational dezvoltat in Clinicile Victoria si de efortul permanent in directia calitatii bine controlate, astfel incat sa fie atins obiectivul de a oferi un serviciu medical de calitate la un pret accesibil. Aceasta ne-a convins ca merita sa sustinem efortul de extindere rapida a acestui concept pe piata romaneasca, intr-un domeniu medical extrem de fragmentat.", a declarat Laurentiu Ciocirlan, managing partner Equiliant.

Clinica Victoria a fost asistata, in calitate de consultant juridic, de casa de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP). Equiliant Capital a fost asistat de SCA Pacuraru, Iliescu, Mazareanu, in calitate de consultant legal si TaxHouse in calitate de consultant fiscal.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

21 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9260
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1031
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4735
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7173
Gram de aur (XAU)Gram de aur234.7214

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro