Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Erdogan se felicită de achiziţionarea rachetelor ruse de tip S-400

D.D.
Internaţional /

Erdogan se felicită de achiziţionarea rachetelor ruse de tip S-400

Preşedintele Recep Tayyip Erdogan s-a felicitat luni de achiziţionarea de către Turcia a unor rachete ruse, în pofida unor avertismente americane, la comemorarea eşecului unei lovituri de stat, în 2016, care a despicat o prăpastie între Ankara şi Occident, relatează AFP.

"Noi am început să ne primim (rachetele ruse de tip) S-400", a declarat el, parcă voind să spună că "ei nu le vor putea cumpăra". "Cu voia lui Allah, vom pune un punct final (livrării) în aprilie 2020", a declarat Erdogan.

Preşedintele turc se exprima în cadrul unei ceremonii marcând trei ani de la dejucarea unui sângeros puci, soldat cu aproape 250 de morţi, în afară de pucişti. Anul acesta comemorările intervin într-un context delicat pentru Erdogan. Washingtonul ameninţă să-i impună sancţiuni din cauza achiziţionării sistemului rus de apărare antiaeriană de tip S-400, economia se clatină, iar o spectaculoasă înfrângere electoralăla Istanbul a fragilizat tabăra preşedintelui.

După ce a luat parte la mai multe ceremonii la Ankara, inclusiv inaugurarea unui nou sediu al poliţiei, Erdogan s-a dus luni seara la Istanbul, pentru a susţine un discurs şi a inaugura, la ora 19.00 GMT (22.00, ora României), un muzeu consacrat puciului eşuat.

În urmă cu trei ani, în noaptea de 15 spre 16 iulie 2016, elemente din cadrul armatei au încercat să preia puterea, bombardând structuri strategice la Ankara şi desfăşurând tancuri pe stradă în capitalăă şi la Istanbul.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. "Erdogan s-a dus luni seara la Istanbul, pentru a susţine un discurs şi a inaugura, la ora 19.00 GMT (22.00, ora României), un muzeu consacrat puciului eşuat."

    Stire luata cu copy paste fara sa fie filtrata. Romania si Turcia sunt pe acelasi fus orar, e inutil sa precizezi si ora GMT.  

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS