Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

"Erste" lansează o nouă emisiune de certificate la BVB

C.P.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

"Erste" lansează o nouă emisiune de certificate la BVB

O nouă emisiune individuală de certificate a "Erste Group Bank" AG va fi disponibilă la tranzacţionare la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), începând cu 8 noiembrie.

Produsele, având ca activ suport indicele DAX, vor fi schimbate sub simbolul EBDAXTS2, preţul de exercitare fiind de 7.750 euro. Certificatele ajung la maturitate la 30 septembrie 2011, ultima zi de tranzacţionare fiind 28 septembrie 2011.

Limitele de variaţie utilizate pentru tranzacţionarea certificatelor turbo emise de Erste Group Bank AG sunt: +/- 35%. BVB menţionează că în prima şedinţă de tranzacţionare a noii emisiuni atât limita de variaţie cât şi preţul de referinţă vor fi stabilite în conformitate cu notificarea Erste Group Bank / Banca Comercială Română, în calitate de furnizor de lichiditate.

Astfel, numărul emisiunilor de produse structurate disponibile la tranzacţionare la BVB creşte la 21, din care 12 emisiuni de certificate index şi 9 emisiuni de certificate turbo, având la bază diferite active suport: indici bursieri (Dax, S&P500, EuroSTOXX50, ROTX), diferite categorii de mărfuri (aur, petrol), precum şi cursul de schimb valutar EUR/RON.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie