"Erste" lansează o nouă emisiune de certificate la BVB

C.P.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

"Erste" lansează o nouă emisiune de certificate la BVB

O nouă emisiune individuală de certificate a "Erste Group Bank" AG va fi disponibilă la tranzacţionare la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), începând cu 8 noiembrie.

Produsele, având ca activ suport indicele DAX, vor fi schimbate sub simbolul EBDAXTS2, preţul de exercitare fiind de 7.750 euro. Certificatele ajung la maturitate la 30 septembrie 2011, ultima zi de tranzacţionare fiind 28 septembrie 2011.

Limitele de variaţie utilizate pentru tranzacţionarea certificatelor turbo emise de Erste Group Bank AG sunt: +/- 35%. BVB menţionează că în prima şedinţă de tranzacţionare a noii emisiuni atât limita de variaţie cât şi preţul de referinţă vor fi stabilite în conformitate cu notificarea Erste Group Bank / Banca Comercială Română, în calitate de furnizor de lichiditate.

Astfel, numărul emisiunilor de produse structurate disponibile la tranzacţionare la BVB creşte la 21, din care 12 emisiuni de certificate index şi 9 emisiuni de certificate turbo, având la bază diferite active suport: indici bursieri (Dax, S&P500, EuroSTOXX50, ROTX), diferite categorii de mărfuri (aur, petrol), precum şi cursul de schimb valutar EUR/RON.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS