ICT

eToro adaugă Chainlink şi Uniswap pe platforma sa

S.B.
Piaţa de Capital / 21 aprilie

eToro adaugă Chainlink şi Uniswap pe platforma sa

eToro anunţă, într-un comunicat remis redacţiei, că a adăugat Chainlink (LINK) şi Uniswap (UNI) la oferta sa de criptoactive, aducând numărul total de token-uri în care poţi investi pe eToro la 18.

Potrivit sursei citate, mutarea este parte a strategiei eToro de a-şi creşte oferta de criptoactive atât pentru investitorii individuali cât şi pentru cei profesionişti în următoarele luni.

LINK este simbolul intern al Chainlink, care a fost primul protocol ce a creat o punte sigură între informaţiile din cadrul aplicaţiilor descentralizate (d'apps) şi informaţiile din afara blockchain-ului. Prin reţeaua sa de oracole determină dacă informaţiile au fost falsificate sau manipulate. În prezent este al 12-lea cel mai mare criptoactiv, cu o valoare de piaţă de peste 16 miliarde de dolari .

UNI este un token de guvernanţă pentru bursa descentralizată Uniswap care rulează pe blockchain-ul Ethereum. Uniswap facilitează tranzacţionarea automată a oricărui token ERC atâta timp cât există lichidităţi disponibile între părţi, utilizând contracte inteligente. Spre deosebire de bursele centralizate, nu necesită un registru de comenzi. Volumul tranzacţionării pe Uniswap a atins peste 30 de miliarde de dolari în ianuarie 2021, conform unor raportari . UNI are o capitalizare de piaţă de aproape 16 miliarde de dolari şi este al unsprezecelea cel mai mare criptoactiv, conform CoinMarketCap.

Doron Rosenblum, VP Business Solutions al eToro, spune: "Acum este momentul potrivit pentru a adăuga noi criptoactive pe eToro. Am văzut o explozie a apetitului investitorilor individuali pentru clasa de active digitale şi o cerere mare pentru investiţii într-o gamă mai mare de token-uri. Atât LINK, cât şi UNI au argumente de utilizare interesante şi ne reamintesc că nu toate criptoactivele sunt proiectate să fie valute. Chainlink este un proiect important care îşi propune să suprapună datele de pe internet cu informaţiile stocate pe blockchain, iar Uniswap este o parte importantă a infrastructurii de tranzacţionare a criptoativelor.

"La fel ca în cazul tuturor investiţiilor, îi îndemnăm pe investitori să îşi facă temele. Aşa cum fiecare acţiune are în spate o afacere, fiecare criptoactiv are un document informativ ("carte albă" sau whitepaper) de unde investitorii pot afla mai multe despre argumentele pentru utilizarea sa. eToro oferă clienţilor săi acces în siguranţă la criptoactive de peste 8 ani. Vom continua să găsim modalităţi de a deschide acest sector către mai mulţi oameni, inclusiv adăugând mai multe token-uri pe parcursul acestui an", a mai adăugat acesta.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Boromir

Curs valutar BNR

07 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9262
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0800
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4941
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6770
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.7720

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
Cotaţii fonduri mutuale
Energy CEO forum awards
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro