eToro se asociază cu Bridgeweave pentru a lansa un portofoliu de inteligenţă artificială

G.D.
Piaţa de Capital / 31 ianuarie

eToro se asociază cu Bridgeweave pentru a lansa un portofoliu de inteligenţă artificială

eToro, reţeaua socială de investiţii, a anunţat astăzi lansarea InvestorAI-US, un portofoliu care oferă expunere la companii americane cu creştere puternică, dezvoltat în parteneriat cu fintech-ul britanic Bridgeweave şi care se bazează pe tehnologia unică AI a acestuia, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, tehnologia dezvoltata de Bridgeweave, "InvestorAI", a adaptat tehnologia computerizată folosită pentru diagnosticarea cancerului la investiţii şi acum face peste 800 de milioane de calcule în fiecare zi pentru a identifica acţiunile cu creştere puternică şi pentru a le analiza performanţa istorică.

Bruce Keith, CEO la Bridgeweave, a declarat: "Gestionarea averii este perturbată de schimbarea cererii din partea investitorilor digitali de generaţie următoare, care vor transforma o industrie insuficient pregătită. Prin parteneriatul cu eToro, intenţionăm să fim în prima linie a acestei schimbări, oferind investitorilor acces la genul de tehnologie şi soluţii care până acum erau disponibile exclusiv pentru investitorii instituţionali."

Portofoliul va fi reechilibrat în fiecare lună cu acţiuni americane cu o structură de capital robustă, cu o creştere consistentă a vânzărilor de la an la an şi care să manifeste un impuls pozitiv al preţurilor. Cu IA care se ocupă de procesul de selecţie, utilizatorii vor obţine expunere la o serie de companii mai puţin cunoscute, cu o creştere ridicată, care susţin o strategie de investiţii diversificată. Cele 12 acţiuni care alcătuiesc portofoliul la început au o capitalizare medie ponderată de piaţa de peste 18 miliarde dolari.

Dani Brinker, şeful portofoliilor de investiţii de la eToro, a concluzionat: "Digitalizarea a deschis pieţele financiare unei noi generaţii de investitori. Pentru a le permite acestora să îşi gestioneze portofoliile în cel mai uşor mod posibil, este esenţial să continuăm să oferim soluţii end-to-end, automatizate şi fără complicaţii. Aşteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu Bridgeweave pentru a democratiza accesul la informaţii şi analize financiare."

Portofoliile eToro oferă investitorilor expuneri gata pregătite şi complet alocate, grupate pe diverse teme de investiţii. Reunind mai multe active pe baza unei metodologii definite şi utilizând o abordare pasivă a investiţiilor, portofoliile eToro sunt soluţii de investiţii pe termen lung care oferă o expunere diversificată fără comisioane de administrare.

Investiţia iniţială începe de la 500 de dolari, iar investitorii pot accesa instrumente şi grafice pentru a urmări performanţa portofoliului, în timp ce feed-ul social al eToro îi va ţine la curent cu evoluţiile din sector. Deocamdată, acest portofoliu nu este disponibil pentru utilizatorii din SUA, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
arsc.ro
ahkrumaenien.ro

Curs valutar BNR

23 Mar. 2023
Euro (EUR)Euro4.9214
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5250
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9374
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5631
Gram de aur (XAU)Gram de aur287.9955

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
conferinta.afeer.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro