Eturia lansează TravelHubX, platforma ce integrează serviciile de calitate din turism

A.P.
Companii / 28 aprilie

Eturia lansează TravelHubX, platforma ce integrează serviciile de calitate din turism

Eturia anunţă extinderea portofoliului cu TravelHubX, o platformă de rezervări dedicată agenţiilor de turism. Cea mai nouă companie a Grupului Eturia integrează oferte şi servicii la aceleaşi standarde de calitate cu care agenţia şi-a obişnuit deja clienţii, potrivit unui comunicat al Eturia.

Serviciile platformei TravelHubX se adresează agenţiilor de turism intermediare care vor să aibă într-un singur loc ofertele turistice de top ale agenţiilor organizatoare, precum şi ale hotelierilor. Pachetele de vacanţă şi călătorii, regăsite în platformă, vor îndeplini toate condiţiile impuse de Eturia, astfel ca serviciile oferite să fie la standardele de excelenţă cu care agenţia şi-a obişnuit deja clienţii proprii. Fiind un agregator de oferte, TravelHubX va asigura acces la tarife competitive şi parteneriate exclusive, agenţiilor care caută cele mai potrivite vacanţe pentru clienţii proprii.

Sorin Stoica, cofondator Eturia declară: "Am început 2021 cu optimism deoarece am reuşit să ne adaptăm rapid situaţiei actuale. Mai mult, observăm că acum românii sunt şi mai interesaţi de vacanţele exotice care să îmbine serviciile de calitate cu siguranţa, iar acest lucru s-a aliniat astăzi cu investiţiile în tehnologie, demarate de Eturia încă din 2019, pentru simplificarea proceselor de business. TravelHubX, deşi este o platformă business to business, are în prim plan clientul care alege excelenţa, valoarea care a definit Eturia încă de la lansare."

Începând din această săptămână, agenţiile de turism pot accesa pachetele Eturia pe TRAVELHUBX.RO. Platforma va continua să fie dezvoltată, atât din punct de vedere tehnic, cât şi din punct de vedere a varietăţii de produse.

Pe termen scurt vor fi adăugate cele peste 400 de hoteluri direct contractate din portofoliul Eturia, precum şi biletele de avion la companii de linie şi charter, către destinaţii exotice, la tarife speciale. Ulterior pachetele de pe TravelHubX vor fi extinse şi cu oferte ale altor agenţii touroperatoare, potrivit comunicatului.

Echipa care coordonează conţinutul platformei va selecta ofertele care îndeplinesc standardele de calitate stabilite, va prelua feedback pentru îmbunătăţirea platformei şi va oferi sprijin constant agenţiilor şi clienţilor.

Dezvoltarea TravelHubX a fost făcută după o cercetare riguroasă a pieţei actuale. În timp ce investiţia iniţială a fost de peste 100.000 euro, fondurile alocate până la sfârşitul anului urmează să depăşească 250.000 euro, ajungând astfel până la 500.000 euro în 2 ani. Investiţia a fost şi va fi destinată, în special, platformei software (development & cloud services) dar şi extinderii către alte pieţe din regiune, începând cu anul 2022.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Boromir

Curs valutar BNR

06 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9266
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0881
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6915
Gram de aur (XAU)Gram de aur235.7106

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
Cotaţii fonduri mutuale
Energy CEO forum awards
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro