Abonament gratuit

EUGEN ŢAPU-NAZARE (PNL): "Alegerile anticipate, singura soluţie de ieşire a României din criză"

I.A.M.
Politică /

Eugen Ţapu-Nazare (Sursă foto: Twitter)

Eugen Ţapu-Nazare (Sursă foto: Twitter)

Alegerile anticipate reprezintă singura soluţie de ieşire a României din criză iar PNL este pregătit să preia guvernarea, a declarat, astăzi, într-un comunicat de presă, senatorul liberal Eugen Ţapu-Nazare.

Viceliderul senatorilor PNL a adăugat că pe fondul ieşirii iminente a ALDE de la guvernare, PSD pierde majoritatea parlamentară şi ''legitimitatea'' de a guverna, transmite Agerpres.

''Joaca de-a guvernarea trebuie să înceteze. România nu este un experiment şi un teren de joacă pentru Dăncilă şi Teodorovici. (...) Asistăm în aceste zile la o situaţie halucinantă, aceea în care Guvernul PSD stă cu mâna întinsă la posibilii parteneri, doar pentru a rămâne la guvernare. Se promit posturi de miniştri, funcţii peste funcţii, fonduri publice, totul pentru a nu pierde puterea. De fapt, doamna premier scoate România la mezat. Orice zi cu PSD la guvernare înseamnă o nouă zi în care premierul Dăncilă ne împinge spre dezastru'', a declarat Eugen Ţapu-Nazare.

Parlamentarul consideră că singura soluţie de ieşire din această situaţie o reprezintă alegerile anticipate, organizate imediat după alegerile prezidenţiale, informează sursa citată.

''PNL este pregătit să intre la guvernare şi, pentru a mai da o şansă Românie, va depune o moţiune de cenzură împotriva actualului Cabinet Dăncilă, care trebuie să plece. România trebuie guvernată responsabil, iar guvernul nu trebuie să devină teatrul de operaţiuni al orgoliilor şi răfuielilor interne. Românii merită mai mult: stabilitate şi predictibilitate, tratament egal, creştere economică reală, dar şi o mai bună alocare a resurselor bugetare. România are nevoie de un guvern fără PSD'', a conchis viceliderul grupului senatorial PNL, Eugen Ţapu-Nazare.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Daca PNL accepta sa vina la putere fara alegeri anticipate a pierdut votul meu :) Apele tulburi si puturoase din politica romaneasca trebuie sa se limpezeasca prin alegeri anticapate. Sa nu uitam ca „guvernul meu” Ciolos i-a facut mai puternici pe PSDisti si pe ALDIsti in 2016.

    Pensionarii nu-l vor ierta pe Tariceanu pt ca le-a pus in pericol pensiile prin aceasta iesire oportunista de la putere. Victor Ponta , nu uita , multi te-am votat la europarlamentare nu din vreo simpatie deosebita ci doar din speranta ca un scor bun va rupe PSD. Asculta de Tudose si de Constantin si nu te alia cu Tariceanu. Ai uitat Victore cum i-ai intins prieteneste o mana cand a plecat Tariceanu din PNL si cum ti-a raspuns mai apoi in perioada Dragnea ? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS