Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

EUGEN TEODOROVICI: "Am spus că nu îmi dau demisia"

F.D.
Politică /

Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat, la intrarea în şedinţa Comitetului Executiv al PSD, că nu îşi va da demisia din funcţia deţinută în partid şi că este nevoie de un congres care ar trebui făcut cât mai repede, "dar ţinând cont de nişte fapte care trebuie parcurse".

Întrebat de jurnalişti dacă Viorica Dăncilă va demisiona din funcţia de preşedinte al PSD, Eugen Teodorovici a declarat că "este preşedinte, ştie ce are de făcut".

În privinţa propriei demisii, Teodorovici a spus că nu şi-o va înainta.

"Am spus că nu îmi dau demisia. Sunt votat de un număr important de colegi şi cred că ar fi lipsă de respect pentru acest vot. Eu niciodată nu am cedat în competiţii şi cred că este statutar şi este un respect faţă de noi, de colegi, că am respectat ceea ce am votat în Congres, adică statutul", a spus Teodorovici.

Preşedintele executiv al PSD mai spune că este nevoie de organizarea unui congres al partidului.

Eugen Teodorovici a declarat:"Un congres trebuie făcut cât mai repede, dar ţinând cont de nişte fapte care trebuie parcurse. Ţinând cont de ceea ce înseamnă la nivel local poate o discuţie, conferinţele necesare, toţi paşii pentru a pregăti cu adevărat un congres, inclusiv modificări de statut. Poate sunt elemente care trebuie modificate, poate lumea asta aşteaptă. Cei care vor să acceadă în funcţii de conducere trebuie să înţeleagă în primul rând că e nevoie de oameni care să înţeleagă că e nevoie de oameni care să aibă la bază o pregătire temeinică, să înţeleagă că decizii în CEx nu pentru partid, se iau decizii pentru ţară, pentru că ele influenţează".

Întrebat dacă a participat la o întâlnire cu Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, Teodorovici a precizat că atunci când a ajuns la întâlnire, Ciolacu tocmai pleca.

În final, preşedintele executiv al PSD a spus că regretă că nu şi-a spus părerea în cadrul partidului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie