EUGEN TEODOROVICI: Moţiunea nu va trece; mă bazez pe foarte multe

D.I.
Politică /

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, preşedinte executiv al PSD, a declarat marţi că moţiunea de cenzură nu va trece şi că PSD nu are nevoie de un 'plan B', menţionând că are semnale că sunt parlamentari semnatari ai moţiunii care nu mai au aceeaşi opinie.

"Lumea vede pe faţa mea siguranţa că moţiunea nu va trece. Mă bazez pe foarte multe. (...) Nu pot spune din ce zone, pentru că face parte din negocierea politică, dar vă pot spune foarte clar că sunt mulţi parlamentari dintre cei care au semnat moţiunea care nu mai au aceeaşi opinie ca atunci când au semnat moţiunea, dar sunt şi alţi parlamentari. Sigur este că nu va trece această moţiune. Nu avem nevoie de un plan B, pentru că moţiunea nu va trece", a afirmat Teodorovici la Parlament.

El a adăugat că moţiunea nu va trece datorită unui "cumul de factori".

Întrebat în legătură cu rectificarea bugetară, Teodorovici a explicat: "Este, practic, o componentă a acelei rectificări, Ordonanţa 12 pe acest an. Prima componentă a fost aceea prin care s-a lucrat diferenţa lunii martie dintre cele două formule pentru partea de locale şi a doua componentă este suma aferentă lunilor ianuarie şi februarie din impozitul cât era înainte pe lege şi sută la sută cât noi am promis să fie la nivel local. Aceeaşi sumă se împarte prin algoritm transparent către UAT-urile din România, pentru a funcţiona până la final de an".

Teodorovici a precizat că este vorba de "aspecte transparente", menţionând că "lumea din finanţe cunoaşte acest lucru", iar speculaţiile pe această temă sunt "total nefondate".

"Nu are legătură cu moţiunea de cenzură. Bineînţeles că se poate adopta, este o hotărâre de guvern, Guvernul poate emite HG pe această zonă, este stipulat şi în Constituţie, dar, repet, moţiunea nu va trece", a mai spus Teodorovici.

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. PARLAMENTARII NU DEMISIONEAZĂ FĂRĂ CIOLAN.... DE 30 ANI... CEVA DEFECTATTTTTTTTT....!!!

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  "Cumul de factori" va desfiinta siguranta acestui play-boi. Si sint foarte sigur ca Teodorovici isi va vopsi parul, doar asa in culoarea altui partid.

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS