Euroins România cere conducerii Parlamentului să pună de urgenţă pe agenda de lucru Legea asigurărilor 132/2017

S.B.
Bănci-Asigurări / 15 martie 2023

Euroins România cere conducerii Parlamentului să pună de urgenţă pe agenda de lucru Legea asigurărilor 132/2017

Euroins România solicită conducerii Parlamentului să pună de urgenţă pe agenda de lucru Legea asigurărilor 132/2017, pentru corectarea disfuncţionalităţilor şi a deficienţelor, care influenţează direct viaţa cetăţenilor, într-o scrisoare deschisă remisă astăzi redacţiei.

"Euroins România cere în mod public Preşedintelui Camerei Deputaţilor, Dl. Marcel Ciolacu, şi Preşedintelui interimar al Senatului, Dna. Alina Gorghiu, să solicite, prin natura prerogativelor pe care le deţine, următoarele:

Ca Parlamentul României să pună de urgenţă pe agenda de lucru Legea asigurărilor 132/2017, pentru corectarea disfuncţionalităţilor şi a deficienţelor, care influenţează direct viaţa cetăţenilor. Introducerea preţurilor de referinţă pe piaţa reparaţiilor auto ar contribui decisiv la calcularea primelor RCA în limite rezonabile.

Ca membrii Parlamentului României să-şi manifeste sprijinul faţă de stabilitatea industriei asigurărilor şi să creeze cadrul necesar de dialog pentru o adevărată consultare publică, prin care să se aducă îmbunătăţiri legislaţiei asigurărilor, cu sprijinul autorităţii de reglementare.

Ca încercarea evidentă a COTAR de a destabiliza piaţa asigurărilor să fie investigată de către Consiliul Concurenţei. Subliniem că diseminarea repetată de minciuni în mass-media şi în spaţiul public afectează reputaţia şi imaginea Euroins Romania, şi aruncă o umbră de îndoială asupra întregii industrii de asigurări şi a autorităţii de reglementare a pieţei. Este inadmisibil faptul că reprezentanţii acestei asociaţii s-au erijat şi continuă să o facă prin diverse metode de manipulare şi autoproclamare într-un apărător al industriei de asigurări fără a veni cu soluţii, ci doar proferând ameninţări împotriva oricărei entităţi pe care ajung să o atace, acţionând complet iresponsabil faţă de nevoile reale ale populaţiei de a primi protecţia unei pieţe de asigurări robuste, mature, funcţionale si la nivel european.

Ca instituţiile abilitate să investigheze cauzele reale care au dus la falimentul a trei jucători de pe piaţa asigurărilor din România în ultimii şase ani, pentru a elimina orice suspiciune nefondată şi ireală care planează în momentul acesta asupra celorlalte companii de asigurări, conducând prin alăturare cu rea-credinţă la dezinformarea populaţiei, în încercarea de a decredibiliza compania Euroins România, membră a grupului Eurohold.

Întreaga echipa de conducere şi acţionariatul Eurohold au încredere în puterea Parlamentului României de a ajuta cetăţenii. Conducerea Euroins România îşi exprimă disponibilitatea pentru orice solicitare venită din partea instituţiei de reglementare şi/sau a altor instituţii abilitate care vizează clarificarea tuturor aspectelor activităţii de asigurare" se arată în scrisoarea Euroins.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
APA NOVA
e-infra.ro
eximbank.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9772
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6060
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1441
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8891
Gram de aur (XAU)Gram de aur342.8803

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb