Europeanul de atletism se desfăşoară pe Cluj Arena la sfârşitul săptămânii

O.D.
Ziarul BURSA #Sport / 17 iunie

Europeanul de atletism se desfăşoară pe Cluj Arena la sfârşitul săptămânii

Ţara noastră a intrat în circuitul organizării de evenimente sportive majore. Două stadioane, Naţional Arena şi Cluj Arena, găzduiesc în acestă lună două întreceri majore. Primul campionat european de atletism organizat în ţara noastră va avea loc pe Cluj Arena, în perioada 19-20 iunie.

Echipa ţării noastre va avea 48 de atleţi, 25 băieţi şi 23 de fete, care vor concura atât în probe individuale cât şi în cele de ştafetă. Campionatul European de Atletism pe Echipe reuneşte la start 13 echipe europene: Belgia, Belarus, Cehia, Estonia, Finlanda, Grecia, Irlanda, Olanda, Norvegia, Elveţia, Suedia, Turcia şi România. Consiliul Judeţean (CJ) Cluj a făcut precizări legate de accesul spectatorilor: "În ceea ce priveşte accesul spectatorilor, acesta se va face pe la Tribuna a II-a, începând cu ora 16:00. Participarea este permisă, potrivit Hotărârii Guvernului nr. 531/2021, cu modificările şi completările ulterioare, doar persoanelor vaccinate, celor care se află în perioada cuprinsă între a 15 şi a 90 a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 sau care prezintă rezultatul unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore, ori a unui test antigen în condiţiile stabilite prin metodologia aprobată prin ordin comun al Ministerului Tineretului şi Sportului şi Ministerului Sănătăţii". Preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, spun că pe Cluj Arena vor fi organizate şi alte competiţii importante: "Alegerea noastră drept gazdă a acestei prime competiţii europene de pistă pe care România o găzduieşte este o reconfirmare a renumelui pe care Clujul l-a câştigat în ultimii ani în ceea ce priveşte organizarea în condiţii optime a întrecerilor sportive la cel mai înalt nivel. Deja suntem, iată, la a doua competiţie atletică majoră care are loc în acest an pe Cluj Arena, iar în perioada următoare vor mai fi şi altele, printre care Campionatele Internaţionale ale României şi Cupa României la atletism".

Conform Federaţiei Române de Atletism, din Liga 1 a acestei competiţii fac parte unele dintre cele mai puternice ţări din Europa la atletism. În rândurile echipelor participante se află numeroşi atleţi medaliaţi la campionatele mondiale şi europene şi deţinători de recorduri mondiale. Dintre cele 13 echipe participante, primele două vor accede în Superligă, iar ultimele 3 vor retrograda în Liga 2.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa “Digitalizarea României”
Dtlawyers
BTPay
Apanova
Electromagnetica
Stiri Locale

Curs valutar BNR

23 Iul. 2021
Euro (EUR)Euro4.9219
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1823
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5428
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7455
Gram de aur (XAU)Gram de aur242.4279

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Allview
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro