Revista BURSA Construcţiilor

EVENIMENTUL "INTERNET MOBILE WORLD"CCIR susţine dezvoltarea domeniului IT în ţara noastră

Adina Lateş
Miscellanea / 07 octombrie 2015

Astăzi s-a deschis, în centrul expoziţional Romexpo, Internet Mobile World - conferinţă amplă din segmentul IT&C, Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), partener al evenimentului, declarându-şi susţinerea pentru dezvoltarea domeniului IT în ţara noastră, potrivit unui comunicat de presă remis astăzi redacţiei.

În deschiderea evenimentului, Consilierul Preşedintelui Camerei de Comerţ şi Industrie a României şi Preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie Covasna, dl. Edler András György, a punctat importanţa tehnologiei informaţionale pentru eficientizarea mediilor social, de business, politic, etc., dar şi susţinerea CCIR pentru dezvoltarea domeniului IT.

,,Îmi pare bine să vă salut în calitate de gazdă, aş putea spune, a acestui eveniment, pentru că noi, fiind acţionari majoritari ai Romexpo, putem să ne considerăm gazde şi ne face o deosebită plăcere să avem un astfel de eveniment astăzi, aici. De ce spun acest lucru? Pentru că noi considerăm că tehnologia informaţiei este un important motor de dezvoltare a economiei româneşti şi va fi şi mai important şi, pe de altă parte, pentru că tehnologia informaţiei ne domină viaţa - atât viaţa publică, cât şi viaţa privată. Fără ea, în momentul de faţă, nici nu am putea rezista " a declarat dl. Edler András György.

Totodată, Consilierul Preşedintelui a punctat demersurile susţinute de Camera de Comerţ pentru sprijinirea domeniului IT&C.

,,Noi, Camera de Comerţ, susţinem acest domeniu şi facem demersuri pentru a ajuta această industrie. Şi putem să punctăm şi un success la momentul de faţă - în contextul adoptării noului Cod Fiscal sesizăm o prevedere benefică pe care CCIR a propus-o. Este vorba despre neimpozitarea profitului reinvestit în domeniul IT. Acest lucru este important, în primul rând, pentru dumneavoastră pentru că software-ul şi hardware-ul reprezintă pentru acest domeniu "strungul" adică un utilaj de bază. Pe de altă parte, vor beneficia de această prevedere şi celelalte companii care vor investi, de acum, mai mult în hardware şi software şi astfel competitivitatea va fi mai mare. Importanţa pe care o are domeniul IT&C în economia României o reflectă şi prezenţa a mai mult de 250 de firme din domeniu în Topul Naţional al Firmelor, organizat de CCIR, singurul top oficial din România" a mai subliniat dl. Edler András György.

Conform sursei citate, peste 140 de companii locale şi internaţionale cu soluţii de software & cloud, soluţii de digital marketing & e-commerce participă la această conferinţă. În plus, există şi zone dedicate startup-urilor şi instituţiilor internaţionale. Evenimentul are loc între 7-8 octombrie la Romexpo, Pavilionul Central.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
Allview
Stiri Locale
AAGES

Curs valutar BNR

18 Iun. 2021
Euro (EUR)Euro4.9250
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1340
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4992
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7441
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.2808

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Boromir
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
CCIB - Focus Bucuresti - iunie 2021
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro