Exim Banca Românească finanţează cu peste 5,2 milioane lei Grupul Sophia

F.D.
Bănci-Asigurări / 2 octombrie

Exim Banca Românească finanţează cu peste 5,2 milioane lei Grupul Sophia

Exim Banca Românească a acordat grupului de firme Sophia din Iaşi, unul dintre jucătorii importanţi în producţia şi comercializarea decoraţiunilor textile din România, o finanţare în valoare totală de 5,2 milioane de lei în cadrul programului IMM Invest, conform unui comunicat de presă al băncii.

Potrivit sursei citate, fondurile au susţinut investiţia într-un nou nou sediu în Iaşi ce include depozitele, fabrica de textile, showroomul şi zona de birouri, în contextul extinderii accelerate a reţelei de magazine.

"Strategia noastră din ultimii ani s-a concentrat pe dezvoltarea reţelei de magazine în sistem franciză, iar extinderea rapidă ne-a determinat să regândim procesul de logistică şi de producţie pentru a avea un timp de livrare optim şi a acoperi cererea pentru noastră de magazine în care avem desfacere. Suntem încântaţi că am reuşit, cu sprijinul Exim Banca Românească, să beneficiem de finanţări în cadrul programului IMM Invest, facilităţi care ne-au permis să ne derulăm activitatea în cele mai bune condiţii, dar şi să inauguram noul sediu. Având finanţarea asigurată, ne putem concentra pe atingerea obiectivelor stategice pe care ni le-am stabilit, respectiv consolidarea poziţiei pe piaţa de profil şi dezvoltarea activităţii de distribuţie atât pe plan local, cât şi în afara ţării", a spus Anamaria Ştefan Georgescu, fondatoarea Sophia.

Prin implicarea în acest program guvernamental, Exim Banca Românească menţionează că oferă companiilor posibilitatea de a accesa finanţări care să asigure lichidităţile necesare pentru derularea activităţii curente sau pentru investiţii în condiţii speciale. Valoarea maximă a creditelor poate fi de până la 10 mil. lei pentru investiţii şi până la 5 mil. lei pentru capital de lucru, finanţările putând fi accesate cu garanţii de stat care acoperă în proporţie de maximum 90% creditele acordate pentru realizarea investiţiilor şi/sau pentru susţinerea activităţii curente.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

GALA BURSA 2023
Electromagnetica
hidroelectrica.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

29 Noi. 2023
Euro (EUR)Euro4.9726
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5313
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1634
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7463
Gram de aur (XAU)Gram de aur296.8710

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ahkawards.ro
Cotaţii fonduri mutuale
ccib.ro
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb