EximBank acordă BT Leasing 100 de milioane de lei

Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 9 ianuarie 2018

EximBank acordă BT Leasing 100 de milioane de lei

EximBank şi BT Leasing (BTL), companie a Grupului Financiar Banca Transilvania, au încheiat, la finele anului trecut, un acord prin care banca a acordat societăţii de leasing un credit în valoare de 100 de milioane de lei, potrivit unui comunicat transmis ieri. Acesta are ca des-tinaţie acordarea de finanţări în lei pe termen scurt şi mediu pentru activitatea clienţilor BT Leasing, conform comunicatului.

Ionuţ Morar, directorul general al BT Leasing, a declarat: "Această nouă facilitate ne ajută să susţinem dezvoltarea cât mai multor IMM-uri din România, leasingul financiar fiind cea mai facilă formă de finanţare pentru acestea".

În iulie 2017, Banca Transilvania şi EximBank au încheiat acordul "Plafon de Garantare IMM", care facilitează accesul clienţilor la finanţările BT. Datorită acestui parteneriat, antreprenorii au la dispoziţie soluţii pentru finanţarea activităţii curente sau pentru investiţii, chiar dacă nu dispun de active suficiente pentru a îndeplini condiţiile privind gradul de acoperire cu garanţii materiale a împrumutului bancar, arăta EximBank într-un comunicat de la vremea respectivă.

În urma acordului semnat, Banca Transilvania dispunea de un plafon de garantare, derulat prin EximBank, de 40 de milioane de lei.

Garanţiile individuale erau acordate în lei şi aveau în vedere creditele de investiţii, împrumuturile destinate susţinerii activităţii curente, res-pectiv scrisorile de garanţie bancară.

Procentul garantat era de până la 80% în cazul creditelor de investiţii, respectiv de maximum 70% pentru împrumuturile destinate susţinerii activiăţii curente.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Securitatea cibernetică”
Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

03 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9005
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4823
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9076
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4945
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.3749

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro