EximBank lansează Depozitul PLUS în lei pe şase luni, cu o dobândă de 8,00%

G.D.
Bănci-Asigurări / 1 februarie

EximBank lansează Depozitul PLUS în lei pe şase luni, cu o dobândă de 8,00%

EximBank lansează Depozitul PLUS, cu plata dobânzii la scadenţă, un produs care se adresează persoanelor fizice care doresc să beneficieze de dobânzi atractive pentru depozitele constituite în lei sau euro din fonduri noi, banca majorând în acelaşi timp şi ratele de dobandă pentru depozitele standard, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Lansăm această nouă campanie de economisire pornind de la răspunsul pe care l-am primit până acum din partea românilor aflaţi în căutarea de instrumente financiare eficiente care să le protejeze economiile, dar şi pentru că ne dorim să încurajăm adoptarea unui comportament financiar responsabil care să includă şi economisirea. Este un produs atractiv, cu o dobândă competitivă şi fără comision de retragere la scadenţă, care, la fel ca şi celelalte produse de economisire din portofoliul băncii, poate consitui o alternativă pentru securizarea finanţelor personale", a spus Traian Halalai, preşedintele executiv al EximBank.

Potrivit sursei citate, pentru Depozitul PLUS în lei constituit din fonduri noi pe o perioadă de 6 luni, banca acordă o dobândă de 8,00% pe an. Dobânda este fixă pe întreaga perioadă contractuală şi se plăteşte la maturitatea depozitului, acesta neavând opţiunea de prelungire automată. În ceea ce priveşte Depozitul PLUS în euro, EximBank oferă o dobândă de 2,50% pentru cel constituit din fonduri noi pe o perioadă de şase luni şi o dobândă de 2,65% pentru depozitul în euro pentru o perioadă de 12 luni. Şi în acest caz, dobânda este fixă pe întreaga perioadă contractuală şi se plăteşte la maturitatea depozitului.

Oferta este valabilă până la data de 31 martie 2023, pentru depuneri de minimum 500 de lei pentru Depozitul PLUS în lei şi 150 de euro pentru Depozitul PLUS în euro, iar banca nu percepe comision la retragerea de numerar la scadenţă.

Concomitent cu lansarea acestei campanii de economisire, EximBank majorează până la 7,25% pe an şi dobânzile aferente depozitelor standard constituite în lei pe o perioadă de şase luni, respectiv pe o perioada de şapte luni. Pentru aceleaşi depozite, dar constituite online, dobânda oferită este de 7,50%. De asemenea, pentru Depozitul Pensionar, cu perioadă de consituire de şase luni, marja de dobandă este de 7,35%. Majorări au fost operate şi la depozitele în euro din portofoliu, pentru toate maturităţile, EximBank acordând dobânzi de până la 2,00% pe an, cu bonificaţie suplimentară pentru cele constituite online.

EximBank este o bancă universală 100% românească, aflată în top 10 cele mai mari instituţii de credit după active. Banca oferă clienţilor săi, persoane fizice şi juridice, o gamă largă de produse şi servicii de calitate, adaptate nevoilor acestora. EximBank operează o reţea naţională de distribuţie de 83 de sucursale şi 26 de Centre de Afaceri, acestea din urma fiind dedicate exclusiv companiilor, reţea care îi permite să fie aproape de clientela de retail şi corporate şi să implementeze diverse programe de dezvoltare româneşti şi europene, se mai arată în comunicat.

FORUMUL INVESTITORILOR 2023
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

27 Mar. 2023
Euro (EUR)Euro4.9405
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5913
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0084
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6264
Gram de aur (XAU)Gram de aur289.0965

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
conferinta.afeer.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro