EximBank relochează agenţia din Timişoara

Adina Lateş
Bănci-Asigurări / 6 octombrie 2015

Începând din această săptămână, Agenţia Timişoara a EximBank va funcţiona într-un nou sediu, această schimbare de loc fiind parte a strategiei băncii de optimizare a fluxurilor de lucru, cât şi de reducere a costurilor operaţionale, relatează un comunicat de presă remis astăzi redacţiei.

"Continuăm să acţionăm în direcţia menţinerii unui cadru de administrare cât mai eficient al EximBank, iar o parte a acestui proces vizează şi optimizarea costurilor în ceea ce priveşte locaţiile unor unităţi teritoriale. Sunt spaţii - aşa cum este şi cel de la Timişoara - care nu mai corespund nevoilor noastre actuale, spaţii ample care se pretează mai mult băncilor de retail. Vom continua procesul de eficientizare a reţelei comerciale, mai ales că piaţa imobiliară oferă încă oportunităţi în acest sens, astfel încât să identificăm soluţiile care ne permit intensificarea interacţiunii cu mediul de business şi facilitarea comunicării directe a oamenilor de afaceri cu consultanţii noştri", a spus Traian Halalai, preşedintele executiv al EximBank.

"Pe parcursul ultimilor doi ani, în condiţiile în care infrastructura industriei bancare s-a aflat într-un amplu proces de restructurare, EximBank şi-a extins reţeaua comercială cu nouă agenţii, operând în prezent 20 de unităţi. Modelul de extindere adoptat a vizat o acoperire naţională eficientă, cu agenţii cu un număr de maximum trei angajaţi, fără servicii de back office şi care să deservească, în medie, societăţile comerciale din două judeţe", se mai arată în comunicat.

Comanda carte
digi.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

15 Iul. 2024
Euro (EUR)Euro4.9700
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5550
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9149
Gram de aur (XAU)Gram de aur352.8944

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb