Extrem E anunţă un parteneriat de cercetare cu fundaţia Enel

J.P.
Miscellanea /

Extrem E anunţă un parteneriat de cercetare cu fundaţia Enel

Extreme E anunţă că Fundaţia Enel devine Partener Fondator în zona de Cercetare, se arată într-un comunicat trimis redacţiei.

În cadrul Extreme E, SUV-uri electrice se vor întrece în condiţii extreme, în zone din întreaga lume deja afectate de probleme climatice sau de mediu, pentru a încuraja folosirea vehiculelor electrice în scopul conservării mediului şi al protejării planetei.

Fundaţia Enel - în calitate de membru şi coordonator al Comitetului de Cercetare - va oferi Extreme E consultanţă în Programe de Legacy şi va fi unul dintre responsabilii în coordonarea activităţilor de cercetare desfăşurate de o echipă de cercetători cunoscuţi la nivel internaţional în fiecare dintre ecosistemele în care vor fi organizate curse, precum şi la bordul navei vedete a proiectului, Sf. Elena.

Cei doi parteneri se bucură să dea startul înscrierii pentru activităţile de cercetare din cadrul ediţiei 2021. "În cursa pentru planetă" ("Racing for planet") încurajează cercetătorii să se alăture călătoriei la bordul vasului Sf. Elena şi să desfăşoare programe de cercetare şi de informare pe parcursul deplasării între zonele de desfăşurare a curselor, cu accent pe documentarea schimbărilor climatice şi/sau a consecinţelor acestui fenomen, precum şi pe identificare unor metode de adaptare şi de diminuare a impactului.

Alejandro Agag, Fondator şi CEO Extreme E, a declarat: "Suntem mândri să avem Fundaţia Enel alături ca Partener Fondator în zona Cercetare al Extrem E. Fundaţia Enel este un partener global cu o reputaţie impresionantă, care va consolida Comitetul de Cercetare, oferind acces la o arhivă vastă de proiecte de cercetare, graţie experienţei fondatorilor săi şi a partenerilor academici şi instituţionali, în vederea implicării cu succes a audienţei globale în proiectele noastre de Legacy.

Acest parteneriat va pune la dispoziţie platforma complementară ideală pentru a consolida şi amplifica activităţile de cercetare pe care specialiştii noştri le vor derula, contribuind la activitatea comunităţii ştiinţifice şi la informarea publicului larg. Parteneriatul va ajuta să ducă dialogul mai departe, în acelaşi timp contribuind în mod semnificativ la munca de cercetare în domeniu, precum şi la generarea unor posibile soluţii".

Carlo Papa, Managing Director al Fundaţiei Enel, a adăugat: "Suntem onoraţi să susţinem Comitetul de Cercetare al Extreme E. Convergenţa este cuvântul cheie în noua normalitate pe care o trăim cu toţii. Împreună, ştiinţa şi sportul pot susţine un viitor sustenabil - rezilient, echitabil şi circular - alimentat de energie accesibilă, fiabilă şi sustenabilă, distribuită inteligent tuturor".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
ADAMA
elco

Curs valutar BNR

27 Noi. 2020
Euro (EUR)Euro4.8735
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0875
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5081
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4471
Gram de aur (XAU)Gram de aur237.6576

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cramele Cotnari
Aratoys
hygienium.com
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie