Fabrica inteligentă Schneider Electric din Plovdiv implementează tehnologiile "Industry 4.0" pentru toţi clienţii companiei din Europa de Sud-Est

M.G.
Companii / 16 iunie

Fabrica inteligentă Schneider Electric din Plovdiv implementează tehnologiile "Industry 4.0" pentru toţi clienţii companiei din Europa de Sud-Est

Fabrica inteligentă Schneider Electric din Plovdiv, Bulgaria, va implementa tehnologiile "Industry 4.0" pentru toţi clienţii companiei din Europa de Sud-Est, au anunţat astăzi reprezentanţii companiei în cadrul unei conferinţe de presă. Schneider Electric are 4.000 de angajaţi în regiune, din care circa 1.000 de ingineri şi cercetători.

"Având procesele de lucru automatizate în proporţie de peste 68%, fabrica Schneider Electric din Plovdiv permite, prin intermediul centrului său de inovaţie, demonstraţii ale implementărilor tehnologiilor digitale Industry 4.0 ale companiei", au afirmat reprezentanţii companiei.

Fabrica din Plovdiv este una dintre cele mai mari facilităţi de ultimă generaţie din Europa, ocupând o suprafaţă de 12.000 mp şi producând 42 de milioane de întrerupătoare de circuit pe an.

"Spre deosebire de multe companii industriale, în care noile tehnologii sunt accesibile doar celor din interior, fabrica inteligentă Schneider Electric din Plovdiv încurajează tranparenta, schimbul de cunoştinţe şi prezintă soluţiile tehnologice prin intermediul cărora a fost construită această fabrică smart tuturor clientilor interesati - de la companii, la instituţii şi chiar si studenţilor", potrivit companiei.

Scopul principal al implementării tehnologiilor şi al demonstraţiilor este acela de a impulsiona transformarea digitală între ţările din sud-estul Europei, potrivit companiei.

"Ca lider în industria noastră, avem responsabilitatea de a sprijini adoptarea tehnologiilor digitale care remodelează industriile, clădirile şi infrastructura pentru un viitor mai sustenabil. Prezentând celor interesaţi soluţiile digitale pe care le-am implementat deja şi beneficiile pe care le aduc în munca noastră de zi cu zi, vrem să încurajăm pe toată lumea să demareze procesul de transformare digitală", a declarat Petr Hermann, Cluster President, Europa de Sud-Est.

Schneider Electric este prezentă în această regiune a Europei cu operaţiuni complexe, cu o forţă de muncă competentă şi cu abilităţi specifice. Printre acestea se numără centrul de cercetare şi dezvoltare smart grid din Serbia, precum şi siturile de producţie, centrul regional de distribuţie şi serviciile de energie şi sustenabilitate din Ungaria.

"La Schneider Electric facem ce spunem, aducând pe piaţă soluţii şi servicii testate în cadrul propriilor noastre operaţiuni, pentru un plus de sustenabilitate şi eficienţă", a adăugat Petr Hermann.

Prin intermediul fabricii inteligente de la Plovdiv, compania asigură distribuţia electrică şi protecţia persoanelor din aproape 30 de ţări. Procesele fabricii sunt automatizate în proporţie de peste 68%, iar operaţiunile sunt digitalizate printr-o serie de aplicaţii inovatoare. Productivitatea şi eficienţa sunt gestionate prin colectarea şi vizualizarea datelor pe panouri uşor de utilizat, care permit luarea deciziilor rapid şi informat. Întreţinerea se face cu ajutorul unei soluţii bazate pe realitate augmentată, pentru a economisi ore de muncă pentru personal şi pentru a dispensa complet procesele de folosire a hârtiei.

Pentru Schneider Electric, recunoscută recent drept cea mai sustenabilă companie din lume, încurajarea ecosistemului de parteneri şi clienţi în direcţia utilizării tehnologiilor digitale face parte din misiunea principală pentru regiunea de sud- est a Europei, potrivit companiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
Apanova
anahotels.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Aug. 2021
Euro (EUR)Euro4.9184
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1486
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5849
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7813
Gram de aur (XAU)Gram de aur241.9139

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Allview
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro