Abonament gratuit

Fabricile AdePlast funcţionează în condiţii normale

C.B.
Companii /

Daniel Stăncescu

Daniel Stăncescu

Actuala situaţie, generată de epidemia de coronavirus, nu împiedică fabricile AdePlast să funcţioneze în parametri normali, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, reprezentanţii companiei le transmit partenerilor şi clienţilor că actualul context a devenit una dintre cele mai importante preocupări ale AdePlast şi oferă asigurări în ceea ce priveşte şi monitorizarea, extrem de atentă, a situaţiei.

Daniel Stăncescu, CEO-ul AdePlast, a declarat: " Până în prezent nu a fost necesar să întrerupem activitatea. Angajaţii noştri au fost informaţi şi instruiţi pentru a respecta întocmai regulile impuse de autorităţi, normele de igienă şi celelalte măsuri de prevenţie care se impun în scopul limitării răspândirii virusului COVID-19. Activitatea din fabricile noastre se desfăşoară în condiţii optime, livrările se fac fără întârziere, iar accesul vizitatorilor în unităţile de producţie este atent monitorizat în sensul respectării normelor impuse de Guvern, în astfel de condiţii. Cu toate acestea, evoluţia pandemiei este, din păcate, una destul de dinamică şi, în cazul în care, totuşi, vor apărea schimbări, ca urmare a măsurilor impuse de autorităţi, ori prin prisma schimbărilor apărute în piaţă, vom anunţa în timp util."

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa Antreprenoriat fără gen
DTLAWYERS
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Pactul pentru muncă
Livestreaming Teatrul Naţional
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS