Abonament gratuit
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”

Faliment pentru o federaţie sportivă

Ziarul BURSA #Sport /

Pandemia care bântuie globul demonstrează cât de fragilă este şi industria sportului, una care rula în mod obişnuit sute de miliarde de dolari anual.

Federaţia americană de rugby, confruntată cu "constrângeri financiare insurmontabile" de la încheierea competiţiilor naţionale, ca urmare a pandemiei de coronavirus, şi-a declarat falimentul. Plasându-se sub protecţia capitolului 11 din Legea americană a falimentului, USA Rugby sper să se reorganizeze şi să îşi restructureze datoria: "Provocările financiare existente au fost accentuate de impactul pandemiei de Covid-19 asupra activităţilor legate de rugby".

Federaţia a oprit toate competiţiile sale naţionale începând din 20 martie, aflându-se de atunci fără venituri şi obligată să acopere un deficit financiar.

Dosarul plasării în faliment cuprinde un plan de sprijin financiar, aprobat de comitetul executiv al instanţei conducătoare la nivel mondial, World Rugby. Scopul este de a permite Federaţiei americane să se reorganizeze, împreună cu alţi creditori, pentru a stabili un posibil plan de restructurare.

"Această organizaţie trece prin cea mai dificilă perioadă a existenţei sale. Niciuna dintre deciziile noastre nu a fost luată uşor", a declarat Barbara O'Brien, preşedinta USA Rugby. Aceasta a precizat că selecţionatele naţionale, masculină şi feminină, de rugby în XV şi VII, vor continua să participe la competiţiile la care sunt înscrise, atunci când competiţiile vor fi reluate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa FONDURI EUROPENE
DTLAWYERS
BTPay
Nuclearelectrica

Curs valutar BNR

23 Oct. 2020
Euro (EUR)Euro4.8744
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1145
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5485
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3849
Gram de aur (XAU)Gram de aur252.5738

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

AAGES GROUP
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
14 Noiembrie - Noaptea Muzeelor
Legal Accelerators
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie