FAN Courier extinde reţeaua FANbox la 2000 de lockere

S.B.
Companii / 23 mai

FAN Courier extinde reţeaua FANbox la 2000 de lockere

FAN Courier anunţă achiziţia a încă 1000 de lockere FANbox, astfel extinzând reţeaua la 2.000 de unităţi în toată ţara.

Decizia de suplimentare a numărului de unităţi vine ca urmare a deschiderii clienţilor faţă de această metodă de livrare şi a numărului mare de cereri primite de la clienţi şi parteneri pentru instalarea de lockere în toate oraşele ţării.

FAN Courier a lansat în octombrie 2022 investiţia în propria reţea de lockere FANbox, proiectul fiind atunci estimat la 10 milioane de euro, urmând să fie dezvoltat în etape. În urma succesului înregistrat chiar de la debut, compania a decis să extindă reţeaua şi să instaleze 1.000 de unităţi în plus. Lockerele prezintă mai multe avantaje, atât pentru companie, cât şi pentru clienţii finali.

"În cei 25 de ani de activitate am fost tot timpul atenţi la clienţi, la nevoile lor, astfel că multe dintre soluţiile implementate de FAN Courier au venit ca răspuns la aceste nevoi. Succesul rapid al lockerelor instalate în primele luni de la startul investiţiei ne-a determinat să continuăm ritmul de instalare în toată ţara. Avem încredere că lockerele reprezintă o soluţie eficientă pentru toţi cei implicaţi - retaileri, curieri şi destinatari. Cu ajutorul reţelei de lockere creştem independenţa clientului final - care nu mai este nevoit să fie la adresă pentru primirea coletului, mărim productivitatea curierilor noştri şi contribuim la protejarea mediului înconjurător - un curier poate livra un număr crescut de expediţii şi poate prelua şi retururile de la aceeaşi unitate efectuând un singur drum cu maşina", a declarat Adrian Mihai, CEO FAN Courier.

Compania menţine strategia de amplasare a lockerelor FANbox la nivel naţional. Acestea vor fi instalate atât în oraşele mari, reşedinţă de judeţ, cât şi în cele mici, astfel încât serviciul să fie disponibil cât mai multor persoane.

Lockerele sunt disponibile atât pentru primirea de colete (pick-up), cât şi pentru expediere şi retururi (drop-off) şi sunt destinate clienţilor care vor mai multă flexibilitate şi eficienţă pentru a-şi organiza timpul aşa cum doresc. Aceştia pot găsi lockerele în proximitatea locuinţelor lor, în proximitatea locurilor de muncă, a zonelor în care îşi fac cumpărăturile, acolo unde îşi alimentează autoturismele etc. şi beneficiază de tarife de livrare mai mici decât la livrarea clasică, door-to-door.

În plus, noile lockere FANbox vin cu un upgrade tehnologic care îmbunătăţesc fiabilitatea echipamentului şi experienţa clientului care le utilizează.

Folosind serviciul de livrare FANbox, clienţii beneficiază de multiple avantaje dincolo de tariful mai mic: pot plăti rambursul cu cardul, pot depune retururile direct la locker şi pot efectua trimiteri între persoane fizice, totul în regim de program 24/7. Persoanele fizice pot completa AWB-ul electronic, fără a mai fi nevoie să îl printeze şi să îl aplice pe colet. Lockerele FANbox permit primirea şi expedierea de colete şi plicuri cu greutate de maximum 30 de kg.

Pentru ca expediţiile să poată fi livrate prin reţeaua de lockere FANbox a fost implementat un mecanism de înrolare dedicat magazinelor online. Astfel, o echipă dedicată FAN Courier oferă retailerilor interesaţi documentaţiile tehnice de integrare şi suport pe perioada procesului de integrare. După înrolare, clienţii magazinelor online pot selecta livrarea la FANbox a produselor comandate şi au termen de ridicare 72 de ore. Magazinele online care încheie contract cu FAN Courier pentru sistemul de lockere pot integra, pe lângă varianta de pick-up, şi varianta de drop-off, oferind astfel clienţilor beneficii complete pentru întregul flux de comandă.

România - Strategia dezvoltării
mk-airport.ro
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
ccib.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

06 Iun. 2023
Euro (EUR)Euro4.9615
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6393
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1136
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7558
Gram de aur (XAU)Gram de aur292.7061

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro