Fără dividende la Romradiatoare

ANDREI IACOMI
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Romradiatoare Braşov (RRD), companie la care antrenorul Mircea Lucescu are o participaţie de 16,5%, a convocat acţionarii pentru data de 23 aprilie 2019, în propunerea privind repartizarea profitului obţinut în 2018 negăsindu-se alocarea de dividende, conform notificării companiei remisă Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Practic, din suma de 430.928 de lei, cât reprezintă profitul net al anului trecut, Consiliul de Administraţie al Romradiatoare intenţionează să direcţioneze 397.425 de lei către acoperirea pierderilor din anii precedenţi, restul reprezentând fond de rezervă.

Acţiunile RRD se tranzacţionează din luna august a anului 2017 pe Sistemul Alternativ de Tranzacţionare administrat de BVB, ca urmare a transferării emitentului de la Sibiu Stock Exchange (SIBEX), în urma procesului de fuziune a celor două burse.

După primele nouă luni ale anului trecut, compania a raportat un câştig de 953.049 de lei, faţă de o pierdere de 977.625 de lei, pentru aceeaşi perioadă a anului 2017, în condiţiile în care veniturile din exploatare au urcat cu 12,63%, până la 30.858.346 de lei, dinamică mai accelerată decât cea a cheltuielilor de exploatare care s-au ridicat la 29.341.608 lei, cu 4,51% mai mari faţă de cele înregistrate după primele trei trimestre ale anului 2017.

Romradiatoare proiectează şi produce schimbătoare de căldură şi sisteme de schimb termic (încălzire/răcire) pentru motoare şi alte aplicaţii indus-triale şi rezidenţiale, precum şi o gamă largă de piese metalice şi module asamblate.

Compania este deţinută în proporţie de 76,51% de SIF Transilvania (SIF3) şi are o valoare de piaţă de 6,33 milioane de lei.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
daccaworking.ro
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS