FAŢĂ DE O PIERDERE DE 8,9 MILIOANE LEI LA JUMĂTATEA ANULUI TRECUT Turism Felix - profit de 1,67 milioane lei, în primul semestru

A.I.
Piaţa de Capital / 17 august

Turism Felix - profit de 1,67 milioane lei, în primul semestru

Compania a raportat creşterea creşterii tuturor tipurilor de venituri din exploatare

Turism Felix (TUFE), compania din portofoliul SIF Transilvania (SIF3) ce administrează mai multe hoteluri, unităţi de alimentaţie şi alte facilităţi turistice, a raportat pentru primele şase luni ale anului un profit net de 1,67 milioane de lei, faţă de o pierdere de 8,95 milioane în prima jumătate a anului trecut, când o bună parte din activitate a fost blocată, în urma măsurilor impuse de autorităţi pentru limitarea răspândirii pandemiei Covid, reiese din raportului companiei publicat la Bursa de Valori Bucureşti (BVB).

Evoluţia apărută în condiţiile creşterii tuturor tipurilor de venituri din exploatare ale societăţii, care în total s-au ridicat la 30,2 milioane de lei, cu 110% peste cele din primul semestru al anului trecut. Veniturile din servicii de cazare au fost de 11,23 milioane de lei, aproape duble faţă de cele din primele şase luni ale lui 2020, de 5,93 milioane de lei, în timp ce veniturile din alimentaţie publică s-au ridicat la 10,65 milioane de lei, cu 123% mai mari decât cele din perioda ianuarie-iunie a anului trecut.

Cheltuielile din exploatare au fost de 28,56 milioane de lei, în creştere cu 23% faţă de cele din primele şase luni ale anului trecut, de 23,22 milioane de lei. Cheltuielile materiale s-au ridicat la 8,89 milioane de lei, cu 43,6% mai mari decât cele din primul semestru al anului trecut, în timp ce cheltuielile salariale au fost de 11,66 milioane de lei, în creştere cu 21%, faţă de aceeaşi perioadă de raportare.

În acest context, Turism Felix a raportat pentru primele şase luni ale anului trecut un profit operaţional de 1,63 milioane de lei, faţă de o pierdere de 8,86 milioane de lei la jumătatea anului trecut, în timp ce din activitatea financiară compania a înregistrat un profit de aproape 0,12 milioane de lei.

SIF Transilvania deţine 63,13% din Turism Felix, în timp ce SIF Oltenia (SIF5) are 28,97% din capitalul societăţii.

Capitalizarea bursieră a companiei de turism balnear se ridică la 156,78 milioane de lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Înăuntrul Bursei de Valori din Bulgaria

Videoconferinţa “Sănătate şi FARMA - Sistemul sanitar, sub valul al IV-lea”
Dtlawyers
BTPay
Apanova
Stiri Locale

Curs valutar BNR

20 Oct. 2021
Euro (EUR)Euro4.9488
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2570
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.6067
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8649
Gram de aur (XAU)Gram de aur243.4131

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

eximbank.ro
certificateorigine.ro
gerocossen.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
invietraditia.ro
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro