Revista BURSA Construcţiilor

Federaţia Română de Gimnastică a decis restructurarea lotului feminin de la Deva

A.P.
Sport / 06 mai

Federaţia Română de Gimnastică a decis restructurarea lotului feminin de la Deva

Federaţia Română de Gimnastică a anunţat, joi, că a decis restructurarea lotului feminin de la Deva şi descentralizarea pregătirii lotului masculin, scrie news.ro.

"Întrunit pe 5 mai, Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Gimnastică a analizat prezentările Directorilor Tehnici Corina Moroşan şi George Predescu şi a antrenorilor federali Angela Cacovean şi Viorel Lătăreţu, cu privire la activitatea şi la rezultatele sportivilor români, şi a decis restructurarea activităţii lotului feminin de la Deva şi descentralizarea pregătirii lotului masculin astfel:

Antonia Duţă şi Ioana Stănciulescu se vor pregăti la Bucureşti alături de gimnastele calificate la Jocurile Olimpice (Larisa Iordache şi Maria Holbură), cu antrenorii Lăcrămioara şi Cristian Moldovan, iar Silviana Sfiringu la Deva, cu grupa coordonată de antrenorul Lucian Sandu.

Marian Dragulescu, component al lotului olimpic, va ramâne în pregătire la Bucureşti împreună cu Ştefan Gall.

Gimnaştii din lotul naţional se vor întoarce la cluburi: Andrei Muntean şi Andrei Groza la Dinamo, Raul Şoica şi Robert Paşca la CSM Reşiţa, Emilian Neagu şi Răzvan Marc la CSM Bistriţa, fraţii Gabriel şi Robert Burtănete, Roland Modoianu şi Eduard Gavrilă la CSA Steaua.

Antrenorii de la cele două loturi îşi vor continua activitatea la cluburile de la care provin.

Comitetul Executiv a votat în unanimitate descentralizarea lotului masculin, iar FRG va continua să susţină gimnaştii, care se vor pregăti la cluburi, finanţând cheltuielile acestora până la Campionatul Naţional din luna septembrie.

Până pe 15 mai, Comitetul Tehnic Masculin va analiza şi valida criteriile propuse de Directorul Tehnic Gheorghe Predescu pentru stabilirea componenţei lotului, iar la Campionatele Naţionale va fi o selecţie open.

Deoarece Federaţia Română de Gimnastică nu îşi permite să piardă niciun specialist, până la sfârşitul lunii mai, Comitetul Executiv va găsi modalitatea de a valorifica capabilitatea profesională a antrenorilor care au fost implicaţi în pregătirea celor două loturi", a precizat FRG.

Echipa feminină şi cea masculină a ratat calificarea la JO de la Tokyo. România va fi reprezentată la competiţia din acestă vară doar de Larisa Iordache şi de Marian Drăgulescu.

România nu a obţinut nicio medalie la recent încheiatele Campionate Europene de la Basel.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
Allview
Stiri Locale
AAGES

Curs valutar BNR

18 Iun. 2021
Euro (EUR)Euro4.9250
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1340
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4992
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7441
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.2808

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Boromir
CCIB - Emitere de certificate forta majora
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
CCIB - Focus Bucuresti - iunie 2021
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro