Abonament gratuit

Federaţia "Solidaritatea Sanitară" prezintă situaţia deficitului de personal din spitalele publice

M.I.
Miscellanea /

Federaţia "Solidaritatea Sanitară" prezintă situaţia deficitului de personal din spitalele publice

Federaţia "Solidaritatea Sanitară" din România oferă tuturor celor implicaţi în lupta împotriva pandemiei COVID 19 şi în informarea corectă şi completă a populaţiei accesul la informaţiile privind deficitul de personal din unităţile sanitare publice, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, câteva dintre informaţiile pe care portalul le oferă sunt deficitul de personal la nivel naţional este de 17,46% sau spitalele publice care au intrat în lupta împotriva pandemiei COVID 19 cu circ. 40.000 de salariaţi mai puţini decât cel prevăzut de normative. Astfel, cele mai afectate zone sunt exact cele în care ponderea remigrării românilor din ţările occidentale este cea mai mare (acestea urmând să fie, conform estimărilor noastre, cele mai afectate de pandemie).

În baza acestor informaţii poate fi estimat în timp real impactul diferitelor situaţii ivite, cum ar fi cel al accidentului de muncă colectiv petrecut la Spitalul Judeţean Suceava.

"Pentru a sublinia importanţa acestui demers reamintim faptul că, din nefericire, realitatea a confirmat toate informaţiile publicate anterior de noi în privinţa deficitului de echipamente individuale de protecţie cu care se confruntă salariaţii din sănătate. Indiferenţa decidenţilor în faţa acestor informaţii a făcut deja foarte multe victime. Ascultaţi-ne până nu este prea târziu!", transmite federaţia în comunicatul remis.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Era de așteptat că virusu sa dea o lovitură mortală in spitale. Majoritatea infecțiilor acolo s-au transmis. Spitalele se vor închide în maxim o săptămână fiecare va fi pe cont propriu. Deja au spus de ieri că trimit pacienții fara probleme grave acasă. Spitalele private vor fi puse pe chituci în primele prin interzicerea prestării serviciilor medicale.

    Cine a plătit sa nască la privat, pierde toți banii și e trimis acasă. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie