Festivalul studenţesc UniFEST începe mâine

V.G.
Miscellanea / 3 noiembrie 2022

Festivalul studenţesc UniFEST începe mâine

Cel mai mare festival studenţesc, UniFEST, organizat de către Uniunea Studenţilor din România, se va desfășura, în perioada 04-14 noiembrie 2022, în opt orașe din ţară: București, Iași, Suceava, Cluj, Craiova, Oradea, Arad și Timișoara, arată un comunicat de presă transmis redacţiei.

Conform sursei citate, Conferinţa de Deschidere a Festivalului UniFEST va avea loc mâine, începând cu orele 12.00, în Aula Magna a Universităţii Titu Maiorescu din Bucureşti (Strada Dâmbovnicului, nr. 22).

Sub egida "Anului European al Tineretului", timp de 11 zile, marile orașe ale ţării vor deveni centre de dezvoltare pentru studenţi, prin implementarea unor activităţi din mai multe sfere de interes.

Astfel, în cadrul UniFEST, fiecare oraş găzduieşte activităţi sportive, culturale, artistice, educaţionale și de divertisment, gata să readucă aproape studenţii din toată ţara.

Ca în fiecare an, Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României este partener oficial al acestui eveniment, contribuind la buna desfăşurare a activităţilor și evenimentelor puse sub umbrela motto-ului: "Distracție gratis, nu degeaba!".

În cadrul parteneriatului, FDVDR va susţine şi o serie de activităţi educaţionale, care să contribuie la dezvoltarea personală și profesională a studenţilor, pe care aceștia le pot aplica în viaţa de zi cu zi, prin dobândirea unor abilităţi şi competenţe.

"Tinerii din România au nevoie, mai mult ca oricând, de susţinere, iar Fundaţia Dan Voiculescu se numără printre puţinele organizaţii care au venit în sprijinul acestora, de-a lungul timpului. Am considerat dintotdeauna că este datoria noastră, ca exponent al societatăţii civile din sfera educaţiei de excelenţă, să susţinem şi să implicăm tinerii în acţiuni concrete, care să îi motiveze să îşi atingă adevăratul potenţial, în dezvoltarea abilităţilor necesare mediului academic şi profesional", a declarat Trisi Cristea, Director General Fundaţia Dan Voiculescu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

27 Ian. 2023
Euro (EUR)Euro4.8922
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4928
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8793
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5612
Gram de aur (XAU)Gram de aur278.5647

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro