Finanţare de 15 milioane de lei de la UniCredit Bank cu garanţie EximBank pentru Ax Perpetuum Impex

G.B
Bănci-Asigurări / 31 martie

Finanţare de 15 milioane de lei de la UniCredit Bank cu garanţie EximBank pentru Ax Perpetuum Impex

UniCredit Bank şi EximBank au structurat o finanţare în valoare totală de 15 milioane de lei care va asigura necesarul de lichidităţi pentru activitatea curentă a companiei clujene Ax Perpetuum Impex SRL, unul dintre principalii jucători pe piaţa de Home & Deco, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Continuăm să sprijinim economia românească, oferind companiilor soluţiile şi instrumentele financiare de care au nevoie pentru a continua să îşi dezvolte activitatea în mod sustenabil. Astfel, într-o perioadă marcată de numeroase provocări şi de incertitudine, UniCredit Bank rămâne alături de clienţii săi, inclusiv prin programe cu garanţii guvernamentale, cum este şi schema de ajutor de stat COVID-19 dedicată companiilor mari oferită de EximBank, care permite condiţii favorabile în ceea ce priveşte mixul de garanţii solicitat şi costurile aferente creditării" a declarat Răsvan Radu, CEO UniCredit Bank.

Potrivit sursei citate, compania a beneficiat de un credit de la UniCredit Bank garantat în proporţie de 90% de EximBank, în cadrul schemei de ajutor de stat COVID-19 dedicată companiilor mari. Fondurile sunt destinate susţinerii activităţii curente a companiei Ax Perpetuum Impex SRL.

"Preocuparea noastră rămâne susţinerea firmelor româneşti indiferent de contextele pe care le traversăm şi ne adaptăm şi diversificăm continuu oferta dedicată comunităţii de business. Vom fi în permanenţă alături de companiile antreprenoriale care au dezvoltat modele de afaceri durabile şi suntem încântaţi că, în parteneriat cu celelalte bănci de piaţă, cum este şi cel cu UniCredit Bank, putem propune soluţii financiare avantajoase pentru toate firmele care au nevoie de suport în desfăşurarea activităţii sau implementarea planurilor de dezvoltare", a declarat Traian Halalai, preşedintele executiv al EximBank.

GALA BURSA 2022
Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

09 Dec. 2022
Euro (EUR)Euro4.9211
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6615
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9963
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7073
Gram de aur (XAU)Gram de aur268.9159

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro