FIRON BAR-NIR îşi lărgeşte practica de Energie, Resurse Naturale şi Managementul Deşeurilor

M.C.
Companii / 30 ianuarie

FIRON BAR-NIR îşi lărgeşte practica de Energie, Resurse Naturale şi Managementul Deşeurilor

Firma de avocatură FIRON BAR-NIR îşi lărgeşte practica de Energie, Resurse Naturale şi Managementul Deşeurilor prin venirea în cadrul firmei a avocatului Alina Guler, în calitate de coordonator, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate ,cu 23 de ani de experienţă în avocatura de afaceri, Alina este un veteran al acestei practici şi un excepţional cunoscător al sectorului energetic, fiind implicată în câteva dintre cele mai importante tranzacţii atât în energie regenerabilă cât şi cu privire la hidroenergie, biomasă, precum şi proiecte din zona de petrol şi gaze.

Printre multiplele tranzacţii pe care le-a condus recent, se numără coordonarea procesului de achiziţie a unei centrale termice aflate în proprietatea statului (C.E.T.), precum şi asistenţă oferită investitorilor în cadrul unui proiect de energie regenerabilă - solară şi eoliană - de peste 500 MW. În cadrul acestui proiect. Alina a coordonat procesul de autorizare, execuţia acordurilor de management, revizuirea contractelor-cheie cu angajaţii, depunerea dosarelor pentru licenţa de funcţionare, înregistrarea la Transelectrica şi OPCOM, precum şi asistenţă în încheierea achiziţiei public-privat.

Datorită faptului că protecţia mediului a devenit un obiectiv stringent al politicilor de la nivelul Uniunii Europene, Alina s-a aplecat asupra legislaţiei managementului deşeurilor, furnizând asistenţă unora dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa centrelor de sortare din zonele Galaţi şi Vâlcea, se menţionează în comunicat.

"Succesul şi rezilienţa noastră sunt datorate oamenilor extraordinari care lucrează pentru firma noastră. Motiv pentru care continuăm să investim în capitalul uman şi să recrutăm avocaţi de top. Numai în acest mod putem asigura şi pe mai departe standardele înalte de servicii cu care clienţii FIRON BAR-NIR sunt deja obişnuiţi. Sunt convins de faptul că venirea Alinei în echipa FIRON BAR-NIR va atrage după sine o creştere semnificativă a practicii de energie.", a declarat Ron Bar-Nir, Managing Partner.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

FORUMUL INVESTITORILOR 2023
BURSA
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
aages.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

31 Mar. 2023
Euro (EUR)Euro4.9491
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5463
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9573
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6256
Gram de aur (XAU)Gram de aur289.4390

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro