ICT

First Bank deschide conturi pentru persoanele juridice prin video banking

S.B.
Bănci-Asigurări / 01 aprilie

First Bank deschide conturi pentru persoanele juridice prin video banking

First Bank oferă posibilitatea clienţilor de tip microîntreprinderi şi PFA de a accesa pachete de cont curent prin video banking, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Soluţia de identificare prin video banking permite persoanelor juridice să deschidă un cont curent fără a se mai deplasa la sediile băncii.

Fluxul cu semnatură electronică este simplificat şi este necesară doar completarea unui formular online urmată de un apel video către bancă.

În cazul in care nu există semnătură electronică, aceasta poate fi acordată pe loc, în cadrul apelului video, în baza parteneriatului băncii cu certSIGN. Există şi varianta semnăturii de tip olograf, dar în acest caz operaţiunea pentru deschiderea de cont curent presupune şi o vizită în sucursală.

"Această lansare reprezintă o nouă etapă în transformarea digitală a First Bank, după ce, anul trecut, printr-un parteneriat cu certSIGN, First Bank facea disponibilă în aceeaşi platformă de video banking opţiunea de creditare a persoanelor fizice, prin implementarea semnăturii electronice la distanţă. Sunt paşi importanţi spre ceea ce noi considerăm a fi serviciile viitorului: servicii digitale, care valorifică totodată interacţiunea umană" a declarat Ionuţ Encescu, Head of Products and Digital Innovation Hub First Bank.

Pentru a deschide un cont de la distanţă, persoanele juridice trebuie să aibă contractul de societate şi statutul sau actul constitutiv actualizat, certificatul unic de înregistrare şi copii ale documentelor de identitate ale reprezentanţilor legali. Toate aceste documente vor fi scanate de către client şi încărcate în platforma First Bank, totul întâmplându-se de la distanţă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Boromir

Curs valutar BNR

07 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9262
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0800
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4941
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6770
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.7720

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
Cotaţii fonduri mutuale
Energy CEO forum awards
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro