First Bank lansează aplicaţia SME Creditum

A.P.
Companii / 28 aprilie

First Bank lansează aplicaţia SME Creditum

First Bank îşi completează ecosistemul de soluţii digitale prin lansarea aplicaţiei SME Creditum. Aceasta permite băncii să simplifice procesul de creditare. Astfel, pentru persoanele juridice care au nevoie de finanţare, timpul de aprobare a dosarelor de creditare se reduce cu până la 80 %, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Această optimizare vine în întâmpinarea companiilor mici şi mijlocii, după ce anul trecut First Bank a eficientizat procesul de creditare destinat microîntreprinderilor, cu cifră de afaceri până la 1 milion euro.

Transformarea digitală a fost posibilă cu ajutorul tehnologiei FintechOS, prin agregarea de date din multiple surse externe şi analiza automatizată a informaţiilor colectate.

"Nevoile IMM-urilor au evoluat în perioada pandemiei, iar necesitatea accesării rapide a liniilor de finanţare a devenit un factor esenţial pentru multe companii. Pentru a le veni în întâmpinare, băncile s-au orientat rapid spre soluţii de creditare rapide, flexibile şi personalizate. Suntem onoraţi că am putut fi alături de First Bank în acest proces, într-un context în care şi FintechOS s-a adaptat rapid noilor nevoi din industria financiară, iar soluţia pe care am îmbunătăţit-o constant în ultimul an oferă şi mai multă agilitate în procesul de personalizare a produselor şi serviciilor oferite. Parteneriatul cu First Bank pentru lansarea aplicaţiei SME Creditum confirmă misiunea noastră comună, aceea de a fi organizaţii cu adevărat centrate pe clienţi", a declarat Andrei Găman, VP Comercial Europa FintechOS.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Boromir

Curs valutar BNR

06 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9266
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0881
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6915
Gram de aur (XAU)Gram de aur235.7106

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
Cotaţii fonduri mutuale
Energy CEO forum awards
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro