Flanco consideră nepotrivită poziţia ANPC în ceea ce priveşte practicile comerciale

D.I.
Companii /

Flanco consideră nepotrivită poziţia ANPC în ceea ce priveşte practicile comerciale

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a sancţionat, ieri, operatorii economici Altex Romania SRL, Flanco Retail SA şi Corsar Online SRL din domeniul comercializării produselor în magazine sau online, trasând totodată o conduită aplicabilă în relaţia cu consumatorul, persoană fizică.

Astfel, reprezentanţii Flanco Retail au declarat că: " Apreciem iniţiativa ANPC de a trasa o conduită comună de bune practici în relaţia cu consumatorii, persoane fizice, dar consideră nepotrivită descrierea ca "practici comerciale înşelătoare" a unor disfuncţionalităţi punctuale în furnizarea anumitor servicii. Prin intermediul canalelor sale de comunicare online (email, facebook) sau telefonice, compania caută să răspundă şi să soluţioneze în cel mai scurt timp posibil problemele ridicate de clienţii persoane fizice, considerând extrem de importantă relaţia cu aceştia.

Termenele de livrare afişate pentru produsele cumpărate în magazinele din reţea şi în cel online sunt întotdeauna anunţate cu bună credinţă, compania asigurând livrarea produselor comercializate fie direct, fie prin intermediul tuturor companiilor mari de curierat active în ţară.

În 9 din 10 cazuri, livrările produselor comercializate de Flanco se realizează în termen, iar în situaţiile în care, din motive obiective, termenele stabilite nu se pot respecta, există atât mecanisme contractuale de sancţionare a partenerilor de distribuţie, cât şi modalităţi de compensare a clienţilor pentru nemulţumirea creată.

Compania caută permanent să îşi îmbunătăţească relaţia pe termen lung cu toţi clienţii săi, motiv pentru care consideră binevenite orice bune practici asumate la nivel de piaţă sau în urma iniţiativelor instituţiilor statului."

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Patria Bank
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Real Estate & Construction Forumwww.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS