Flanco oferă clienţilor posibilitatea de buy back la telefoanele mobile, printr-un parteneriat cu FLIP.RO

S.B.
Companii / 7 iunie

Flanco oferă clienţilor posibilitatea de buy back la telefoanele mobile, printr-un parteneriat cu FLIP.RO

Flanco adaugă un nou serviciu în portofoliul său - BuyBack la Telefoanele Smart - în parteneriat cu FLIP.RO.

Clienţii care doresc să-şi înlocuiască telefoanele mobile sau să le returneze pentru a achiziţiona alte produse electronice, pot veni în magazinele Flanco, unde evaluările se efectuează pe loc.

"Lansăm acest serviciu foarte solicitat de către consumatori împreună cu FLIP.RO, recunoscut pe piaţă pentru că evaluează instant şi oferă o valoare excelentă pentru produsele returnate de clienţi," explică Ovidiu Nicuşan, Director de Marketing, Flanco Retail. "Avantajele pe care le aducem împreună cu Flip sunt evidente. Clienţii pot să-şi aducă telefoanele mobile de care vor să se despartă în oricare magazin din reţeaua noastră. Telefoanele sunt evaluate pe loc în magazin cu ajutorul unei aplicaţii, fără a mai fi nevoie de un proces de negociere sau de timp de aşteptare aşa cum se întâmplă pe alte platforme. Voucherele valorice se emit şi ele pe loc."

"Ne bucurăm să fim alături de clienţii Flanco în lansarea unui astfel de serviciu inovativ. Prin serviciile noastre de buy back, clienţii au ocazia să ofere o şansă telefonului lor să fie recondiţionat printr-un proces profesionist şi să fie refolosit de altcineva, contribuind astfel la o economie circulară şi la protejarea mediului", declară Nicolae Trofin, Chief Sales Officer B2B, Flip.ro.

Prin serviciul BuyBack Flip, clienţii Flanco înlocuiesc telefoanele mobile de care nu mai au nevoie cu vouchere valorice în schimbul cărora au libertatea să cumpere orice tip de produs din magazinele Flanco. Preţul pe care îl primesc pentru telefon, în baza evaluărilor Flip, este comparabil cu cel primit dacă ar încerca să-l vândă pe piata gri sau canale neoficiale, beneficiind însă de siguranţă, de un timp extrem de redus de evaluare şi de o ofertă corectă.

Voucherele valorice emise instant pot fi folosite imediat în orice magazin Flanco, pentru orice tip de produs. Valoarea acestora depinde, evident, de starea şi valoarea telefonului returnat, procesul de evaluare fiind unul extrem de corect şi transparent, în avantajul Clientului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Energia 2022”
Apanova
BTPay
Electromagnetica
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Oct. 2022
Euro (EUR)Euro4.9480
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.0712
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1139
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6665
Gram de aur (XAU)Gram de aur270.7335

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

ccib.ro
solarenergy-expo.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro