Flanco oferă cumpărături în rate cu cardul de salariu în magazinele electro-IT

S.B.
Companii / 16 februarie

Flanco oferă cumpărături în rate cu cardul de salariu în magazinele electro-IT

Flanco, în parteneriat cu Oney, aduce, în magazinele sale, posibilitatea de a cumpăra în rate, direct cu cardul de salariu, fără credite la bancă sau carduri de credit/cumpărături, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

"Promisiunea noastră faţă de clienţi este că îi ajutăm să îşi permită ce este mai bun, iar prin această soluţie de plată contribuim la îndeplinirea obiectivului, aducându-le alte două beneficii importante: rapiditate şi simplitate", spune Ovidiu Nicuşan, Director de Marketing Flanco. "Unii clienţi nu îşi doresc să deţină un card de credit, îl consideră o grijă în plus, aşa că pentru ei, posibilitatea de a cumpăra în rate, direct cu cardul de debit, este un avantaj important. Să zicem că vor să cumpere o maşină de spălat rufe, dar bugetul le permite doar un model cu o cuvă de 5 kg. Prin acest serviciu, pot cumpăra un model dintr-o gamă superioară, cu o cuvă de 8 kg, poate chiar şi cu uscător incorporat, plătind preţul produsului în rate, timp de 3-4 luni, cu o dobândă nesemnificativă."

Această soluţie de plată se adresează exclusiv persoanelor fizice şi permite achitarea produselor în 3 sau 4 rate lunare, la alegerea clientului, pentru valori ale comenzilor între 400-12.000 lei. Clienţii au nevoie doar de un card de debit Visa sau MasterCard, pe care îl pot folosi pentru cumpărături fie în magazine, fie online. Singurii paşi necesari sunt: optarea pentru plata în 3 sau 4 rate şi completarea unui scurt formular - care nu presupune prezentarea unei adeverinţe de venit, ca în cazul creditelor clasice. Apoi, în maxim 3 minute, primesc răspunsul solicitat.

Un alt avantaj important îl reprezintă dobânda foarte mică, de 0,5% din valoarea creditului, un cost, practic, nesemnificativ. Spre exemplu, pentru cumpărarea în rate a unui produs în valoare de 1.000 de lei, clientul va achita o dobândă de doar 5 lei. Prima rată şi dobânda se achită pe loc, iar următoarele două sau trei rate, în funcţie de opţiunea clientului, la intervale de 30 de zile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

csalb.ro
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

16 Aug. 2022
Euro (EUR)Euro4.8831
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.8176
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0705
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7936
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.0848

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro