Flanco Retail şi-a extins echipa cu doi noi membri care se alătură consiliului director

A.F.
Companii / 30 mai

Flanco Retail şi-a extins echipa cu doi noi membri care se alătură consiliului director

În luna mai, Flanco Retail a extins echipa de senior management a companiei cu doi noi membri. Astfel, Cătălin Cîrnaru, Director operaţiuni, şi Ionuţ Cîrstea, Director vânzări, se vor alătura consiliului director Flanco. Totodată, Mirela Petruş a fost promovată în funcţia de HR Manager, preluând conducerea departamentului de resurse umane al companiei, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, împreună cu ceilalţi membri ai consiliului director - Dragoş Sîrbu, Director general; Andreea Pîrvu, Director financiar; Ovidiu Nicuşan, Director marketing; Cătălin Croitoru, Director achiziţii; Radu Bercea, Director canale digitale - Cătălin Cîrnaru şi Ionuţ Cîrstea vor avea un rol important în coordonarea activităţii strategice a companiei.

"Odată cu intrarea în echipa de senior management, Cătălin Cîrnaru va ocupa şi o nouă poziţie, recent implementată, aceea de Director de operaţiuni", spune Dragoş Sîrbu, CEO Flanco. "Crearea acestei noi funcţii a pornit de la nevoia de unificare a resurselor din zona de operaţiuni, în contextul în care ne propunem o creştere a vânzărilor de peste 20% şi, implicit, a volumelor de marfă, dar şi a gradului de loialitate a clienţilor. Cătălin şi-a setat ca obiective aliniate acestui scop scăderea timpului de livrare şi îmbunătăţirea experienţei clientului în ceea ce priveşte livrarea comenzilor, criterii care ocupă locurile fruntaşe printre atributele valorizate de către clienţi."

Astfel, Cătălin Cîrnaru va conduce eforturile de optimizare a proceselor operaţionale şi de îmbunătăţire a eficienţei lanţului de aprovizionare, gestionând fluxuri multiple: logistică şi last mile (livrare prin curier), operaţional online, documentare online şi customer care. Cu o experienţă profesională de peste 20 de ani în companii din industrii diverse - retail, fashion, pharma sau servicii logistice - Cătălin Cîrnaru a ocupat poziţii de conducere şi s-a specializat în optimizarea operaţiunilor logistice, managementul lanţului de aprovizionare şi îmbunătăţirea eficienţei serviciilor last mile. În cadrul Flanco, a ocupat timp de nouă ani funcţia de Manager logistică.

"Ionuţ Cîrstea este un bun exemplu al modului în care Flanco oferă oamenilor mediul propice pentru a creşte, a se dezvolta şi a acumula experienţa şi competenţele necesare pentru a face performanţă în domeniul lor. La numai 34 de ani, Ionuţ este cel mai tânăr Director de vânzări Flanco. Este alături de noi de 12 ani, cu o evoluţie frumoasă, trecând prin toate treptele ierarhice din retail: de la consultant de vânzări, la şef de tură, director de magazin, regional sales manager, retail manager, iar în acest moment reuneşte sub conducerea sa departamentele de Retail magazine şi Corporate", spune Dragoş Sîrbu.

Pe lângă poziţiile ocupate în compania Flanco de-a lungul timpului, Ionuţ Cîrstea este fost sportiv de performanţă, experienţă care i-a construit o mentalitate de învingător şi l-a familiarizat cu disciplina necesară performanţei. Printre obiectivele pe care şi le-a propus se numără creşterea vânzărilor în magazine şi îmbunătăţirea experienţei clientului. Una dintre cele mai importante reuşite ale sale este creşterea vânzării de servicii, în anul 2022 compania ajungând la un nivel istoric în ceea ce priveşte procentul valoric obţinut de servicii din totalul vânzărilor.

O altă schimbare importantă în echipa de top management a retailerului este adusă de Mirela Petruş, noul HR Manager Flanco. Având o experienţă de peste 18 ani în domeniul resurselor umane, dintre care nouă ani petrecuţi în echipa Flanco, Mirela dezvoltă şi gestionează, în prezent, strategia de resurse umane a companiei şi coordonează peste 1.400 de angajaţi, din 113 oraşe.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Energia în priză
Apanova
BTPay
Electromagnetica
Apanova
hidroelectrica.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Oct. 2023
Euro (EUR)Euro4.9752
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7387
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1570
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7500
Gram de aur (XAU)Gram de aur277.7786

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ahkawards.ro
cnipmmr.eu
gotech.world
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb