"Flori de ie" a impresionat la "Pure Shanghai"

Ziarul BURSA #Comunicate de presă / 20 octombrie 2016

În această toamnă, după plimbările florilor de ie în marile oraşe ale modei şi culturii, precum New York, Londra, Viena, Abu Dhabi, Bratislava, Moscova, şi peste tot în România, a sosit timpul ca amintirile dragi ale neamului românesc să călătorească la Shanghai, în cadrul târgului "PURE Shanghai" din China.

De-a lungul călătoriei noastre, povestea florilor de ie a fost preserata cu multe momente deosebite, fiind singurul brand românesc ce a expus şi prezentat peste hotare ia românească, ambasadorul românilor de pretutindeni.

În perioadă 11-13 octombrie 2016, "Flori de ie" a prezentat în cadrul târgului de modă "Pure Shanghai", unde moda, arta şi unicul se întrepătrund, atât colecţia nouă, cât şi produse devenite clasice sau tricourile atent cusute manual.

Shanghai-ul reprezintă un loc deosebit, în care moda evoluează constant, iar tot mai mulţi pasionaţi de artă şi modă vizitează acest oraş, explorându-l cu drag. În cadrul acestei ediţii, la "Pure Shanghai", "Flori de ie" a fost singurul brand românesc ce a prezentat cu mândrie măiestria artei populare româneşti, îmbinată armonios cu modă şi tendinţele actuale.

Cu mult curaj şi pasiune, investind muncă şi timp, autenticul românesc îşi recâştigă pas cu pas valoarea şi atenţia cuvenită. Fiind recunoscută ca o adevărată deschizătoare de drumuri, "Flori de ie" este singura companie ce promovează produsele autentice tradiţionale româneşti, cusute manual, în toate colţurile lumii, tocmai pentru a scoate la lumină poveştile neamului nostru.

Credem şi susţinem faptul că fiecare ie este o poveste o incursiune în trecut, o lecţie de viată şi de curaj. Ia transcende timpul şi rămane, chiar şi în zilele noastre, unul dintre cele mai iubite articole vestimentare, la fel de actual astăzi ca şi în timpurile de demult.

Autenticitatea, atenţia pentru detalii, pasiunea pentru handmade dar şi cromatica deosebită au adus aprecieri generoase pretutindeni, astfel încât, produsele "Flori de ie" se reliefează distinctiv într-o manieră modernă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa “Sănătate şi FARMA - Sistemul sanitar, sub valul al IV-lea”
Dtlawyers
BTPay
Apanova

Curs valutar BNR

15 Oct. 2021
Euro (EUR)Euro4.9484
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2646
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.6171
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8523
Gram de aur (XAU)Gram de aur244.4451

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

eximbank.ro
certificateorigine.ro
gerocossen.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
invietraditia.ro
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro